Information about General Data Protection Regulation
Par braucienu uz Madlienu
26 April 2014
Sestdienā, 1. februārī, projekts „Neviens nav aizmirsts” devās uz pansionātu Madlienā, kur dzīvo 80 cilvēku. Šo pansionātu jau reiz bijām apciemojuši un nu, pēc gada – atbraucām atkal, lai iepriecinātu tā iedzīvotājus ar koncertu un cienastu.

Koncerta programma, kā ierasts, bija dažāda- tajā bija gan dejas, gan dziesmas- deju kolektīvs „Kolāža” un Anastasija uzstājās ar dejām, Inese Vanaga iepriecināja visus ar tautas dziesmām. Koncerta noslēgumā dažas dziesmas nodziedājām kopā- ar senioriem. Starp skatītājiem bija kāds onkulītis, kurš visu laiku jokoja un aktīvi piedalījās, atsaucoties uz mūsu aicinājumiem dziedāt.

Pēc koncerta, kā jau tradīcijas prasa – cienasts. Visi novērtēja gardo ābolu pīrāgu, saldumus un augļus. No papildporcijas neviens neatteicās :) Ņemot vērā, ka ne tuvu visi bija atnākuši uz kon- certu, mēs devāmies apciemot večukus, kas palikuši istabās – pacienāt, pakomunicēt. Visi mūs priecīgi uzņēma, jautājot, kas mēs tādi, no kurienes, un pateicās par cienastu. Pirms braukšanas prom aprunājāmies ar personālu. Pansionāta darbiniece teica, ka tagad senioriem būs lielisks tēma sarunām un iespaidu apmaiņai- kon- certa un mūsu apciemojuma apspriešana.

Paldies!

​Paldies visiem brauciena dalībniekiem! Un paldies par koncertu Inesei Vanagai , Anastasijai un deju kolektīvam „Kolāža”. Kā arī – paldies visiem atbalstītājiem!