Information about General Data Protection Regulation
Īpašs laiks "Akšaja Tritja" 2016.gada 8-9.maijā
8 June 2016
Labvēlīgs laiks Akšaja Tritjai ir tikai vienreiz gadā : 2016.gadā no 8 līdz 9.maijam, un atnes mums pārticības un uzplaukuma vēstis. Izmantojiet šo dienu, lai labklājības enerģijas ieplūstu Jūsu dzīvē.

Akšaja Tritja tiek uzskatīts par labāko laiku lielu pirkumu veikšanai - nekustamajam īpašumam, dārglietām, automobileiem. Viss,kas iegādāts šinī laikā būs veiksmīgs pirkums un ieguldījums daudzu gadu garumā.

Vēdiskajā tradīcijā ir pieņemts dāvāt mīļotajiem rotaslietas no zelta un dārgakmeņiem. Vārds "Akšaja" nozīmē - "nesagraujams", "mūžīgs", "izturīgs".

Astroloģiskās īpašības: Vieni astrologi apgalvo, ka Akšaja Tritja ir tik pozitīvs laiks, kad visu pārējo planētu ietekme samazinās, un tās var neņemt vērā.

Citi astrologi vērš uzmanību uz to,k air jāņem vērā katra cilvēka horoskops. Piemēram, ja cilvēka horoskopā Vērsis (Mēness ekzaltācijas zīme) ieņem nelabvēlīgās mājas, tad Akšaja Tritja efekts būs tikai garīgajā plānā.

Darbības, kuras sniegs uzplaukumu.
Akšaja Tritja dienā ir ļoti labvēlīgi barot nabadzīgos cilvēkus. Vēdiskajā tradīcijā ir ticējums, ka tas,kurš pabaro,vai atnes ēdienu mazturīgajam, iegūst Debesu
labvēlību un vienmēr būs nodrošināts, bagāts. Protams,ka to visu ir labi darīt ne tikai vienu reizi gadā.

Šī diena lieliski "noder" tam,lai viedotu plānus un vizualizācijas prakses.

LAKŠMI mantra
Atkārtojiet Lakšmi mantra, un Jūs būsiet pasargāti no visu veidu nelaimēm, kā arī piesaistīsiet sev naudu, bagātību, pārpilnību un uzplaukumu. OM HRIM ŠRIM LAKŠMI BJO NAMAHA
Project:
Astrology