Information about General Data Protection Regulation
Atsauksmes par Oļega Torsunova on-line semināru „Materiālās un garīgās dzīves līdzsvars mūsdienu pasaulē”
20 May 2018
Vēl gribu pateikt lielu, lielu paldies par to, ka veltat laiku un pūles un organizējat O.G.Torsunova online seminārus! Jūs dodat iespēju mums mācīties un attīstīties jaukā, nelielā kompānijā lieliskā formātā tieši komunicējot ar lektoru.
 Natālija
  • Lieliska ideja! Organizēts ļoti augstā līmenī. Ar milzīgu gandarījumu apmeklēšu šāda formāta lekcijas. Gaidu nākošo lekciju. Paldies.
     
  • On - line projekts ir brīnišķīgs. Milzīgs paldies par iespēju piedalīties dzīvā saziņā vienlaicīgi ar  7 valstīm. Sajūta neticama un spēcīga. Būšu laimīga, ja on- line projekts attīstīsies un plauks. Sākumā es nobijos, ka būs līdzīgi kā audiolekcijas klausīšanās, bet Oļegam Genadjevičam ir tik spēcīga enerģētika, tāpēc on- line -  kā klātienē!
     
  • Pateicoties „ Radi2005” ir iespēja saņemt iedvesmu, atbildes un gandarījumu no komunikācijas ar O.G. Torsunovu. Cilvēki var meklēt risinājumus, saskaroties  ar dzīvei aktuālām, cilvēciskām un garīgām problēmām, saņemt motivāciju un patērzēt ar cilvēkiem, kas pilnveidojās. Paldies Radi2005! Paldies Oļegam Genadjevičam! Laimi Jums! Jurijs un Anželika
Project:
Filozofija
Teacher:
Oleg Torsunov
Tags:
veda
Archive events 1
3 - 4 July 2018 18:00 - 21:00
Oļega Torsunova seminārs " Likteņa zīmes. Kā saprast, ko no manis sagaida? "