Information about General Data Protection Regulation
DĪGSTI – DZĪVAIS ĒDIENS!
25 April 2020 11:00 - 14:00 (Event completed)

Dīgsti un pašu diedzētie zaļumi: dzīvie vitamīni, gardas receptes, vitamīni enerģijai un stipra imunitāte visai ģimenei!
Paši veselīgākie dīgsti un jaunie zaļumi : no A līdz Z, kā tos izaudzēt, kā diedzēt, kur tos diedzēt, galvenās diedzēšanas kļūdas, kā arī kļūdas dīgstu izmantošanā un lietošanā, gatavošanā un uzglabāšanā.
Kā pareizi pielietot dīgstus uzturā, rekomendācijas dīgstu un jauno zaļumu lietošanā, to izmantošana pašu izplatītāko slimību gadījumā, kā arī tā saucamo «veģetāriešu problēmu» skaitā – anēmija, olbaltumvielu nepietiekamība, fermentu trūkums, matu izksrišana, zems asinspiediens, sieviešu skaistuma dzimumhormonu trūkums.
Kā iegūt jaunu garšu buķeti ēdienos ar dīgstu palīdzību! Kā pagatavot no dīgstiem putras, zupas, desertus, mērces, maizi, svaigēdāju ēdienus, gatavošanas nianses un smalkumi.
Jūs iegūsiet arī veģetāru, vegānisku un laktoveģetāru ēdienu receptes ar dīgstiem.

PASNIEDZĒJA: LUDMILA BIRJUKOVSKA - nodarbojas ar kulināriju kopš pašas bērnības. Pēdējo 15 gadu laikā apgūst Austrumu kulināriju un tās tradīcijas, vada Austrumu virtuves kulinārijas un pareiza uztura kursus. Katru gadu dodas ceļojumos pa Austrumu  un Rietumu zemēm, pētot un apgūstot uztura kultūru. Viņa popularizē vienu no interesantākajiem kulinārijas virzieniem – kā pabarot sevi un savus tuviniekus ar Laimi, un kā ietekmēt apziņu ar pareiza uztura palīdzību? Viņas mērķis ir ne tikai iemācīt pareizi un garšīgi gatavot, bet arī augt kā personībai, ar veselīga un pareiza uztura palīdzību.

Nodarbības notiek krievu valodā.

Nodarbības pieejamas Online režīmā, jums ērtā laika posmā.

Iepriekšējs pieraksts obligāts pa telefonu +371 28224475 (WhatsApp, Viber)  vai e-mail: raduga@radugamira.org

Program:
Cooking
Address:
Auesekļa iela 11, ieeja caur arku, 411 kabinetā
Price:
15 eiro