Information about General Data Protection Regulation
Retrīts Bulgārijā „DZĪVES HARMONIJA-2014”
25 - 31 August 2014 7:00 (Event completed)
Tulkojot uz latviešu valodu, vārds „retrīts” burtiski nozīmē nošķirtība, attālināšanās no sabiedrības. Tāda nošķirtība ir sava veida robežas novilkšana starp mums un apkārtējo pasauli, meditāciju un ikdienas steigu. Šis retrīts ir paredzēts tiem, kuri vēlas sasniegt prāta mieru, psiholoģisku stabilitāti, pilnīgu intelektuālo skaidrību un apzinātību, kā arī iegūt nevainojamu veselību. Nesaspringts un tīrs prāts ļauj cilvēkam redzēt sevi, apkārtējo pasauli un citus cilvēkus patiesajā gaismā, tādā veidā palīdzot mums dzīvē sasniegt neizmērojamu laimi. 

Jūs uzzināsiet par to, kā apgūt ķermeņa un prāta atslābināšanas mākslu, kā novērst visas negatīvās domas un emocijas, tādā veidā atveseļojot savu psihi. Tiks izskatīti harmoniskas ikdienas dzīves praktiskie jautājumi: pareizas ēšanas noteikumi saskaņā ar ājurvēdu, dienas režīms. Notiks jogas un meditācijas, pranajāmas un joga-nidras praktiskas nodarbības, kā arī ekskursijas pa Bulgārijas svētvietām. Visa retrīta laikā Jums būs iespēja noklausīties vairākus seminārus un piedalīties dažādās meistarklasēs pēc Jūsu izvēles.

1. SEMINĀRS "DEŽAVU SAJŪTA.JAUNS SKATS UZ ATTIECĪBU ATTĪSTĪBU"
Sistēmas attīrīšana. Kā atbrīvoties no vīrusiem sirdī, kuri traucē dzīvot laimīgi?
Sākam pārstartēšanu! Jauns skats uz attiecību attīstību. Antivīrusu aizsardzība: atbalsta iespējas un attiecību atjaunošana. Uzticības jautājums 21.gadsimtā.
PASNIEDZĒJS: Ruslans Narušēvičš.

2. SEMINĀRS "MUDRU DZIEDINOŠAIS SPĒKS"
Mudras emociju sakārtošanai (mīlestība, prieks, miers, nosvērtība, bailes, dusmas, skumjas, aizkaitināmība u.c.);
- mudras smagas likteņa nastas pārvarēšanai, attiecību uzlabošanai, šķēršļu pārvarēšanai, ikdienas problēmu risināšani, nākotnes plānošanai un mērķu un vēlmju sasniegšanai;
- mudras rakstura izkopšanai.
PASNIEDZĒJS: Larisa Baranova.

3. LEKCIJA „BRĪNIŠĶĪGĀ MAMMA”.
Vēdiskā pieeja bērnu ieņemšanai. Psiholoģiskā un emocionālā sagatavošanās ieņemšanai. Apziņas higiēna.
PASNIEDZĒJS: Jeļena Bičkova.

4. MEISTARKLASE „VEĢETĀRĀS VIRTUVES SKAISTUMS”
Jums būs unikāla iespēja personīgi pārliecināties, cik garšīga un barojoša ir veģetāra diēta, ja tai pieiet ar zināšanām un mīlestību.
PASNIEDZĒJS: Marina Ustjužaņina.

5. EKSKURSIJA PA BULGĀRIJAS SVĒTVIETĀM

NORISES VIETA: pilsēta Sozopole, Bulgārija, komfortablā viesnīcā Melnās jūras krastā.
Sozopole – viena no senākajām celtnēm Bulgārijas Melnās jūras piekrastē, rūpīgi saglabājusi savu lielisko, vairāk kā 26 gadsimtu ilgo vēsturi, kuras neatkārtojamais gars līdz šai dienai ir jūtams vecās pilsētas ieliņās. Sozopole nav līdzīga vairākumam no Bulgārijas Melnās piejūras kūrortiem. Šeit nav trokšņainu viesnīcu – mazo un gleznaino ieliņu cirkņojums un rāmums noskaņo uz mieru un nesteidzīgumu. Pateicoties savai atmosfērai, Sozopole šķiet ļoti saistoša rakstniekiem, gleznotājiem, māksliniekiem, un citiem radošās profesijas pārstāvjiem. Pateicoties senajai arhitektūrai, neparasti artistiskajai atmosfēras un izmeklēto atpūtnieku simbiozei, Sozopole pelnīti tiek uzskatīta par vienu no nacionālās kultūras centriem. Šeit katru gadu norisinās modernās mākslas festivāls „Apolonija”, kurā piedalās mūzikas un mākslas meistari, pazīstamu dramatisko teātru kolektīvi, un slaveni rakstnieki no visas Bulgārijas.

RETRĪTA VADĪTĀJI:
Naruševič Ruslans - pasniedzējs un vēdiskās astroloģijas konsultants.
Marina Uztjužaņina - kulinārijas pasniedzēja.
Jeļena Bičkova – lektore kultūras un tradīciju jomā, kursa „Brīnišķīgā mamma” pasniedzēja.
Larisa Baranova - sertificēta hatha jogas pasniedzēja.
Irina Kuzņecova - indiešu deju pasniedzeja.

NORISES LAIKS: 2014.g., 24.-31. augustā.

Jums nepieciešams ierasties Burgasas lidostā  24. augustā. No Rīgas lido čarterreiss. Biļetes var iegādāties kompānijā Fine tours (tel. 67331715).

CENA: pieaugušajiem 650 Euro, bērniem līdz 14 gadiem 490 Euro.
Cenā iekļauta dzīvošana viesnīcā, ēdināšana, piedalīšanās visās programmās. Transporta cena nokļūšanai līdz retrīta norises vietai nav iekļauta.

Apmaksu Jūs varat veikt uz mūsu norēķinu kontu ar piezīmi „retrīts”. 
„RADUGA 2005", reģ. Nr. 40008094254
Banka: Swedbanka AS
kods: HABALV22
konts: LV90HABA0551032164858

PIERAKSTĪŠANĀS pa telefonu 28266145. Iepriekšēja pierakstīšanās obligāta!
Program:
Retrīts
Address:
Bulgārija
Price:
pieaugušajiem 650 Euro, bērniem līdz 14 gadiem 490 Euro