Information about General Data Protection Regulation
Kulinārie kursi Indijā
25 November 2019 - 25 February 2020 12:00 - 19:00 (Event completed)

Programmas mērķis:
Indijas virtuve atšķiras no citu valsu virtuvēm ar savu savdabību un lieliskumu. Indijas ēdieni – aromātu un krāsu dažādība, tie ir asi un pikanti. Mēs esam priecīgi,ka varam piedāvāt Jums iespēju atklāt Indijas virtuves burvību.

Programmā:
Ajurvēdiskā kulinārija
Saskaņā ar Ajurvēdu, ēdiens – tas nav tikai tādu pamatvielu maisījums, kā olbaltumvielas, vitamīni, tauki un ogļhidrāti, tas ir arī enerģijas avots gan ķermenim, gan prātam. Ajurvēdiskā kulinārija iegūst savas zināšanas par garšaugiem, garšvielām, dārzeņiem, pākšaugiem no ajurvēdas, un palīdz mums saglabāt fizisko, psihisko, sociālu un dvēseles harmoniju. 
Jūs apgūsiet: ajurvēdiskās kulinārijas galvenos pamatus, piecus elementus, trīs došas, trīs gunas, sešas garšas, pārtikas kvalitāti, to, kā produktu pagatavošanu ietekmē gada laiks, un dienas stundas, pārtikas produktu saderību, to, kā ēdiens ietekmē mūsu apziņu. 
Ajurvēdisko ēdienu pagatavošana. Izprotot ēdiena pagatavošanas pamata principus, Jūs tos spēsiet pielietot ikdienā, lai izārstētu slimības, palielinātu dzīves ilgumu, un ieviest vairāk prieka dzīvē.

Vēdiskā kulinārija
Ēdiens, kuru lietojam uzturā, ietekmē ne tikai mūsu ķermeni, bet arī mūsu prāta stāvokli. Kulinārās tradīcijas, kuras Jums piedāvājam, palīdzēs atveseļot gan prātu, gan ķermeni, kā arī attīstīt garīgās un morālās kvalitātes.
Šīs lieliskās nodarbības Jums atklās garšīga un veselīga ēdiena dažādību. Šis ir aizraujošs ceļojums Vēdiskājā kulinārijā, kā arī citu pasaules tautu veģetārajās tradīcijās. Ceļojums ir piepildīts ar negaidītiem atklājumiem un pārsteigumiem, kā daudz jaunām garšām. Jūs uzzināsiet, ka ēdiens ietekmē ne tikai cilvēka fizisko stāvokli, bet arī cilvēka prāta spējas, un viņa morālās kvalitātes. Ēšanas filozofija, uz kuras balstās šis kurss, palīdzēs Jums atrast ceļu uz tuvinieku sirdīm, kā arī, pirmkārt, atvērs Jūsu pašu sirdis.
Jūs apgūsiet:
Kulinārijas teoriju un psiholoģiju. Garšvielu izmantošanu. Pārtikas produktu saderību. Atveseļojošu, attīrošu un garīgu kulināriju. Ēdieni no graudaugiem, dārzeņiem, piena. Dzērieni. Zupas. Saldumi. Miltu izstrādājumi. Tējas.
Apmeklēsim svētvietu –Kurukšētru – vienu no apmeklētākajām Indijas svētvietām. Enerģētiski ļoti spēcīgu vietu. 5000 gadu atpakaļ Kurkušētras laukā notika grandioza kauja, kura aprakstīta “Mahabharatas” eposā. Pirms šīs kaujas sākuma Krišna lasīja “Dievišķo Dziesmu”, vai “Bhagavad –Gītu” – vienu no galvenajiem svētajiem rakstiem. 
Kvalitatīvu garšvielu iepirkšana.
Ja būs vēlme – meditācijas un jogas nodarbības.

LAIKS: no 2019.gada Novembra līdz 2020.gada Martam, 7 naktis / 8 dienas
СENA: 450 eiro – ceļa izdevumi, dzīvošana, 2-3 reizes dienā veģetārs ēdiens,organizācijas izdevumi Indijā (bērniem līdz 14 gadu vecumam 25 % atlaide).
Cenā nav iekļauts: lidojums uz Delī, vīzas noformēšana, apdrošināšana, ziedojumi, personīgie izdevumi, nesēja pakalpojumi, ieejas biļetes, ūdens.

Ja ir vēlme, ir iespēja pasūtīt papildus ekskursiju tūres: Neaizmirstamas dienas Delī 1 nakts / 2 dienas. СENA: 1 Rax: 110 euro, 02 Rax: 85 euro vienam cilvēkam
Zelta Trīsstūris (DELI, AGRA, DŽAIPURA, VRINDĀVANA, DELĪ), 2 naktis / 3 dienas. СENA: 1 Rax: 390 euro, 02 Rax: 300 vienam cilvēkam.
Himalaju pakāje (DELĪ, ,RIŠIKĒŠA, HARIDVARA) 2 naktis/ 3 dienas. CENA: 1 Rax: 420 euro, 02 Rax: 300 euro vienam cilvēkam.

Pieraksts un informācija pa e-pastu: info@tourwalla.com, skype: libork108; pa tālruni +371 28224475 (Watsapp, Viber); +91 98 11708888

Program:
Cooking