Information about General Data Protection Regulation
Ģimenes vērtību festivāls FAMILYFEST
7 - 8 September 2019 10:00 - 17:00 (Event completed)

Mīļie draugi,

Aicinām Jūs apmeklēt mūsu jauno projektu Ģimenes vērtību festivālu FAMILYFEST (7-8 septembri, Svētgrīvās). Šie ir svētki gan visai ģimenei, gan arī tiem, kas vēl tikai plāno attiecības.

Programmā noderīgas lekcijas, koncerti, spēles un treningi:

Psihologu komanda ‘Dzīves zinātne” vadīs noderīgu spēļu treningu “Es un attiecības” visai ģimenei, lektore Jelena Bičkova stāstīs par “Sešiem mīlestības attīstības paņēmieniem”.

Indiešu reiki praktiķes Olga Petrova un Monika Jan izklāstīs šādus jautājumus kā: apkārtēja vide un attiecības, Es un mani vecāki, kā pareizi sevī formēt pareizās ģimenes tēlu?

Profesionālais koučs Igors Kuzmins vadīs treningu un dalīsies ar praktiskās psiholoģijas noslēpumiem. Trenings “Piecas mīlestības valodas” palīdzēs jums saprast kā mēs izradām savu mīlestību attiecībā pret citiem.

Psihoterapeits – kineziologs Andrejs Ševenjonovs pastāstīs par ģimenes veselību un kā ielikt labas veselības pamatus jau  no pašas bērnības.

Ar bērnu pedagogu komandu Jūsu atvasēm nebūs garlaicīgi: profesionāla aktrise Olga Slavik vadīs bērnu teatrālo studiju ar izrādi “Zīlēns”, intuitīvās zīmēšanas un deju studija atklās Jūsu bērna talantus.

Kā arī iepriecināsim Jūs ar deju studijas priekšnesumu, tējas ceremoniju un augu tēju meistarklasi, interaktīviem priekšnesumiem visai ģimenei un brīnišķīgo dziedātājas Irinas Morgunovas koncertu.

Nāciet, un Jūs brīnišķīgi pavadīsiet laiku ar savu ģimeni un draugiem, saņemsiet noderīgas zināšanas un atbildes uz šiem jautājumiem:

Attiecību radīšana un harmonizēšana

Kā uzlabot veselību un palielināt dzīves tonusu

Kā runāt ar tuviem cilvēkiem vienā valodā

Kādi ir mīlestības attīstības likumi

Kā ieziet no vientulības un problēmu apburtā loka

Savstarpējās attiecības ar bērniem 

Gaidām jūs no 7 līdz 8 septembrim Svētgrīvās, Valgundes pag. Ieeja pasākumā brīva, nepieciešama iepriekšējā reģistrācija, lūdzam aizpildīt formu: https://forms.gle/dKYhq7djBnKUnQyW8.

Festivāla laikā ir iespējama dzīvošana uz vietas un ēdināšana par papildus samaksu (detaļas aizpildot anketu). Pasākumi notiks krievu valodā. Strādās veģetārā kafejnīca.

svetgrivas@gmail.com

Project:
Ģimenes māja
Address:
Svētgrīvas
Articles and news 4