Information about General Data Protection Regulation
Рalmistrijas (plaukstas lasīšanas) konsultācijas
3 - 6 February 2015 9:00 (Event completed)
No 3 - 6.februārim Oļegs Jerjomenko sniegs personīgas palmistrijas (plaukstas lasīšanas) konsultācijas.

Oļegs Jerjomenko ir rokas lasīšanas speciālists, kurš ieguvis individuālo apmācību Rietumu Bengālijā (Indija) pie astrologa, kura zināšanas nodotas no paaudzes paaudzē. Ir ieguvis divas garīgās iniciācijas vēdiskajā tradīcijā, kuras dod viņam iespēju vadīt jagjas - īpašas vēdiskas ceremonojas, kuru rezultātā tiek harmonizēta kāda no dzīves sfērām.

Palmistrija - tā ir sena zinātne ar kuras palīdzību varam “lasīt no plaukstas”. Vēdiskā hiromantija, “palmistrija”, ļauj nolasīt konkrēta cilvēka likteni, raksturu un psihomātiskās noslieces pēc cilvēka rokas. Pateicoties tam, ka palmistrija strādā ar gatavu karti, kura uzzīmēta uz rokas - tās precizitāte ir daudz lielāka, nekā astroloģijai, vai numeroloģijai. Tā papildina tās.
Vēdiskās zināšanas par lasīšanu no plaukstas tika nodotas no skolotāja skolniekam. Tās būtiski atšķiras no rietumu populārās hiromantijas. Atšķiras arī no “zīlēšanas pēc rokas” -eiropiska, vai čigāniska zīlēšanas veida.
Vēdiskais hiromants - profesionālis, pirms sāk veikt likteņa izpēti, iziet noteiktu apmācību. Viņa mērķis nav paredzēt nākotni, bet sniegt konkrētas rekomendācijas cilvēkam par to,kā šo nākotni izmainīt, lai to uzlabotu.

Viņam ir jāmāk ne tikai nolasīt cilvēka plaukstā ierakstīto, bet arī jāprot izveidot pilnīgu priekšstatu par cilvēki.
Tādā veidā, vēdiskā hiromantija ir cieši saistīta ar vēdisko astroloģiju - Džotišu, vēdisko medicīnu - Ajurvēdu, vēdisko psiholoģiju un filozofiju.

Visu zināšanu pamata uzdevums - palīdzēt cilvēkam izprast viņa problēmu un to izlabot.

Kad: 3-6.februārī
Kur: Rūpniecības iela 9, Rīga
Laiks: pēc vienošanās
Сena - 90 eiro
PIERAKSTĪŠANĀS pa telefonu 22038168
Project:
Astrology
Address:
Rūpniecības iela 9, Rīga
Price:
90 euro
Teacher:
Olegs Eremenko