Information about General Data Protection Regulation
Veģetārisms iesācējiem
25 February - 11 March 2015 18:30 (Event completed)
Aicinām Jūs uz unikālu kursu iesācējiem veģetāriešiem! Pārvarot stereotipus par veģetāriešu pieticīgo virtuvi, gribam Jums parādīt tās daudzveidību! Aicinām Jūs iemācīties gatavot gardus un veselīgus, neierastus ēdienus.
Paveram jaunas robežas veģetārajā virtuvē- mūsu ēdienkartē būs ēdieni, pie kādiem esam pieraduši, garšas, kuras atgādina, zivju un olas garšas. Iemācoties gardi gatavot pēc piedāvātajām receptēm, jūs pārsteigsiet gan tuviniekus,gan draugus, gan paši sevi! Sapratīsiet, kā var daudzveidīgi veidot sav ēdienkarti, neatsakoties no ierastajām garšām.

PASNIEDZĒJS  Gaļina Laicāne
NODARBĪBU VIETA Rupniecības iela 9, dz. 3, Rīga, Latvija
DALĪBAS MAKSA 15 Eur,  35 Eur par 3 nodarbībām
Kursu sākums atkarīgs no grupas izveidošanas, iepriekšēja pierakstīšanās obligāta
 
"Veģetārisms – svarīgs solis ceļā uz ideālu sabiedrību, un tie, kuri aizdomājas par tās priekšrocībām, atradīsies vienā rindā ar tādiem cilvēkiem, kā Pitagors, Sokrāts, Platons, Plutarhs, Leonardo da Vinči, Džons Miltons, sers Īzaks Ņūtons, Voltērs, Bendžamins Franklins, Žans –Žaks Ruso, Lamartins, Persijs Bišs Šellijs, Ļevs Nikolājevičs Tolstojs, Džordžs Bernards Šovs, Rabindranats Tagore, Alberts Einšteins.
Dzimusi Tālajos Austrumos. Beigusi Maskavas Poligrāfisko Institūtu. Rīgā strādāja pēc norīkojuma. Noteiktā dzīves posmā sāka aizdomāties par to- kā kļūt laimīgai, kā padarīt citus laimīgus? Šie filozofiskie jautājumi atveda pie Vēdisko zināšanu izpētes (hatha un Bhakti joga, pranajāma, meditācija, džapa – meditācija, ajurvēda u.c.), garīgās literatūras lasīšana, lekciju klausīšanās (Haktomovs, Torsunovs, Vetrovs…) Šīs zināšanas lika risināt racionālas ēšanas jautājumu, kas ļāva ne tikai vest veselīgu materiālo dzīves veidu, bet arī garīgo. Attīstot veģetārās kulinārijas iemaņas savā ģimenē, es izpētīju tēmas, ar kurām varu padalīties ar citiem (savlaicīgas ēdienreizes dienas laikā, ir tās, kuras nodrošina labu figūru un veselību, piepilda ar prānu (dzīvības enerģiju), kā uzņemt pietiekošu ēdiena racionu mūsu teritorijā…). Vēdiskais viedoklis šajā ziņā ir viennozīmīgs – veģetārismam jākļūst par neatņemamu cilvēka dzīves sastāvdaļu. Cilvēkam, kurš meklē apgaismību un grib būt laimīgs, nevajadzētu sagādāt ciešanas citām dzīvām būtnēm."

Gaļina Laicāne
Project:
Veselība
Address:
Rupniecības iela 9, dz. 3, Rīga, Latvija
Price:
15 Eur, 35 Eur par 3 nodarbībām