Information about General Data Protection Regulation
Prāta saistība ar slimībām
23 August 2015 18:30 (Event completed)
Kas ir veselība? Kas ir slimība? Vai tās tiešām ir atkarīgas tikai no gadījuma- mēs slimojam vai esam veseli atkarībā no tā, ar kādām baktērijām sastopamies savā ikdienas dzīvē? Kā saglabāt labu veselību un neslimot? Tieši šie jautājumi atrodas Vēdiskās tradīcijas uzmanības centrā. Atbildes uz tiem balstās uz dziļu dzīves izpratni un praktisku daudzu paaudžu pieredzi. Iegūtās zināšanas palīdzēs jums novērst slimības attīstīšanos, kā arī izārstēt to, ja tā jau ir radusies.
Saskaņā ar ajūrvēdu, veselība nav vienkārši slimību neesamība, tā ir ķermeņa, prāta un apziņas līdzsvars. Jūs uzzināsiet, kā būt veseliem un laimīgiem.

PASNIEDZĒJS: Vadims Tuņējevs (Bhakti Vigjana Gosvami Maharadžs)- garīgais skolotājs un viens no veiksmīgākajiem un brīnišķīgākajiem Vēdisko zināšanu sludinātājiem. Katra Vadima Tuņējeva lekcija ir kā neparasts ceļojums Vēdisko zināšanu un unikālas garīgās sevis apzināšanās un pilnveidošanās pasaulē. Katrs, kas pabijis viņa lekcijā un saņēmis šī pārsteidzošā garīgā skolotāja zināšanas, noteikt bagātinās savu filozofisko dzīves izpratni un tiks skaidrība ar savas dzīves mērķiem un uzdevumiem.
NORISES VIETA: Skolas iela 6, Rīgas Ebreju kopienas telpas, lielā zāle, Rīga, Latvija
LAIKS: 23. augustā, plkst. 18:30
CENA: 20 Eur, nestrādājošiem pensionāriem, studentiem un maznodrošinātajiem 5Eur
Project:
Veselība
Address:
Skolas iela 6, Rīgas Ebreju kopienas telpas, lielā zāle, Rīga, Latvija
Price:
20 Eur, nestrādājošiem pensionāriem, studentiem un maznodrošinātajiem 5 Eur