Information about General Data Protection Regulation
Akupresūras un nabas korekcijas kurss
6 - 7 August 2015 18:30 (Event completed)
Punktu masāža stimulē ķermeni izārstēt pašam sevi, tāpat arī tā pagarina mūsu aktīvās dzīves laiku. Tā ir sena atveseļošanas māksla, kuras laikā tiek izmantoti pirksti, ar kuru palīdzību pakāpeniski tiek uzpspiests uz dziedinošajiem punktiem. Akupresūra noņem enerģētiskos blokus. 
Enerģija, kura plūst pa mūsu ķermeni, ietekmē visu – to,kā mēs jūtamies, kā elpojam, kā domājam. Negatīvas domas var bloķēt enerģijas plūsmu organismā, taču pozitīvās domas var palielināt mūsu veselīgo enerģiju. Šie enerģētiskie bloki var tikt noņemti veicot noteiktu punktu masāžu.

Akupresūras terpaija ir slavena ar savu profilaktisko un pašdziedinošo spēku, pateicoties imūnās sistēmas stiprināšanai.
Tā arī: 
-    Noņem sasprindzinājumu
-    Palielina cirkulāciju
-    Samazina sāpes
-    Attīsta garīgumu un paaugstina vibrācijas
-    Samazina emocionālos pārdzīvojumus
-    Pagarina seksuālo dzīvi
-    Uzlabo ārējo izskatu un skaistumu

Papildus šajā kursā Jūs iemācīsieties veikt nabas korekciju. Nabas centrs – tas nav vienkārši “punkts”. Tas ir enerģijas transformācijas centrs mūsu ķermeņos. Cilvēka apziņas prāta un fiziskie līmeņi ir savstarpēji regulējami un saistīti. Kad nabas centrs ir vietā, mums ir enerģija, lai rīkotos un radītu, mēs viegli atveseļojamies. Kad nabas centrs nav vietā, mums ir grūti pašiem rīkoties, mums nav enerģijas, saiknes ar Visaugstāko. Seni teksti māca, ka visa joga sākas ar Nabas centru. Nabas centrs ir punkts, kuram apkārt “kustas” ķermenis. Tas ir enerģijas transformācijas centrs ķermenī. Skaidri koncepti un Nabas centra darbības principi vajadzīgi, lai pareizi izprastu meditācijas dabu, iegūtu apzinātību un labu veselību.

PASNIEDZĒJS: dakteris Sohans Veers
NORISES VIETA: Rīga, Lāčplēša iela 125 (ieeja no pagalma), 1.stāvā
NORISES LAIKS: 20.jūnijā no plkst. 10.00-16.00
CENA: 170 Eur
Project:
Veselība
Address:
Rīga, Lāčplēša iela 125 (ieeja no pagalma), 1.stāvā
Price:
170 Eur
Teacher:
Sohans Veers