Information about General Data Protection Regulation
CITĀDĀKA SESTDIENA VISAI ĢIMENEI
16 May 2015 9:00 (Event completed)
No visas sirds aicinām Jūs sestdienā – 16. maijā pie mums ciemos „Svētgrīvās”, kur mēs pavadīsim mūsu brīvdienas maksimāli labsirdīgi, iesaistīsim visas cilvēka dzīves svarīgas sfēras: fizisko, sociāli – emocionālo, intelektuālo un garīgo.

Kā jūs jau ziniet mums priekšā stāv galvenais uzdevums - izveidot „Svētgrīvās” pilnvērtīgo kultūras-izglītības centru, kur katram cilvēkam būs iespēja pilnveidoties dabiskajā vidē.
Tagad mums ļoti nepieciešama jūsu palīdzība šādos darbos: sporta laukuma celtniecības pabeigšana, ēkas celtniecības sagatavošanas darbi, teritorijas labiekārtošanas darbi.

Kā tiks organizēta mūsu sestdiena:
Pirmajā dienas pusē mēs visi kopā darbosimies un pilnveidosim mūsu kopīgu telpu „Svētgrīvas”. Tad mūs gaida sātīgas pusdienas, kuras pagatavos mūsu brīnišķīgas meitene Galina pagatavotas uz ugunskura. Tad mēs turpinām nepabeigtus darbus, un tad vēlāk mūs gaida:
- Brīnišķīga saruna ar mūsu viesi Mihailu Senkeviču (Baltkrievija) Mihails ir vēdiskās kultūras lietpratējs un garīgas filozofijas pasniedzējs;
- Saskarsme no sirds sirdī;
- Dziesmas pie ugunskura
Tīra vide, labsirdīgi cilvēki, kopīgas pusdienas, dziļas zināšanas par galveno – kas vēl var būtlabāks! Piebiedrojaties mums, ņemiet līdzi tuviniekus un draugus!

Izbraucam no Rīgas pl. 9.00 (no RIMI Vienības gatvē 95). Lūdzam piereģistrēt savu dalību pa tālr. 25272022 vai e-pastu: svetgrivas@gmail.com

Lūgums automašīnu vadītājiem: gadījumā, ja jums ir brīvas vietas mašīnā vienmēr piebraukt pie pulcēšanas vietas, lai paņemtu kādu līdzi. Tāpat aicinām paņemt līdzi kādu groziņu ar veģetāro cienastu piknikam (veģetāro, bez gaļas, zivīm un olām) vai dārzeņus un augļus pusdienu pagatavošanai uz ugunskura.
Project:
Svetgrivas
Tags:
family