Information about General Data Protection Regulation
Karmas un dzimtas attīrīšanai veltīts rituāls
9 October 2016 11:00 (Event completed)

Dārgie draugi!

Mēs priecājamies jūs aicināt uz uguns rituālu (jagju), kas veltīts karmas un dzimtas attīrīšanai.

Šobrīd mūsu ķermeņa enerģētiskā telpa ir piesārņota ar attiecībām un sakariem, kas velkas mums līdzi no pagātnes un šajā dzīvē ienes daudz satraukumu. Šī jagja palīdzēs jums attīrīt jūsu smalko emocionālo stāvokli un atbrīvos no karmiskajiem parādiem, kā arī palīdzēs aizgājušo senču dvēselēm.

Vēdiskie traktāti apgalvo, ka dvēsele ir mūžīga, savukārt materiālais ķermenis līdzinās apģērbam, kuru dvēsele patstāvīgi maina savā ceļojumā pa šo Visumu. Kad materiālais ķermenis nomirst, dvēsele jeb pati personība iemiesojas jaunā ķermenī un saņem savas labās un grēcīgās karmas augļus.

Mēs esam ļoti cieši saistīti ar septiņām savu senču paaudzēm, un viņu likteņi ietekmē mūsu dzīvi. Viņu neatrisinātie dzīves uzdevumi tiek nodoti mums mantojumā, un, ja mēs nebūsim spējīgi atrisināt šos uzdevumus, mēs nodosim tos saviem bērniem. No senčiem mēs saņemam noslieces uz tādam vai savādākām darbības formām un impulsu reaģēt noteiktā veidā dažādās situācijās.

Mūsu senči rada ap mums psiholoģisko un karmisko telpu, un mūsu spēkos ir atveseļot un apgarot šo telpu.

Tie, kas piedalīsies šajā rituālā, varēs uzlabot attiecības ar pasauli, harmonizēt labklājības enerģiju, attīstīt savu garīgo saprātu. Šis jagjas uzdevums ir palīdzēt cilvēkam harmonizēt attiecības ar radošo un uzturošo Visuma enerģiju. Cilvēka dzīvē šī enerģija izpaužas kā veselība, uzplaukums, pārticība, attiecības ģimenē, apmierinātība, sirdsmiers.

Jagja- sens vēdiskais rituāls, kura laikā tiek skaitītas sanskrita mantras un ugunī liets gī. Uguns iemieso spēku, kas spējīgs sadedzināt jebkurus negatīvus karmiskos sakarus un mezglus.

Ceremonijas vadītājs: Sohans Veers

Līdzi jāņem augļi, žāvētie augļi, rieksti, sveces, smaržkociņi, var ņemt arī rotaslietas un akmeņus, kuriem nepieciešama attīrīšana.

Pirms jagjas ir jāieiet dušā, labvēlīgi ir ieturēt gavēni vai pieturēties pie veģetāras diētas.

Project:
Svetgrivas
Address:
"Svētgrīvas", Jelgavas rajons, Latvija
Price:
35 eiro
Teacher:
Sohans Veers
Tags:
veda