Information about General Data Protection Regulation
Ziemeļu skolas Karaliskā Taizemes masāža
14 November - 5 December 2015 17:00 (Event completed)
DZIĻA RELAKSĀCIJA AR TAIZEMES MASĀŽAS PALĪDZĪBU
Veicot dažādu masāžas tehniku izpēti, es izdarīju savu izvēli par labu Taizemes masāžas tehnikai. Kāpēc tieši Taizemes? Taizemes masāža ir ļoti “dabiska”. Tā sevī ietver dabiskas kustības, kuras varētu salīdzināt ar kaķa grāciju. Mēs maigi un saudzīgi kustamies ap partnera ķermeni, ievedot viņu patīkamā transā. Mēs neesam saspringti, tieši otrādi – atslābināmies, un maigi stiepjamies. Šajā tehnikā nav vajadzīgas stipras rokas, visas kustības mēs izdarām, izmantojot savu ķermeni. Stils, kuru es pasniedzu, ir ļoti maigs un plūstošs, cilvēks, kurš piedalās masāžas sesijā, pats to nenojaušot, sāk viegli snauduļot. Galva it kā atslēdzas, bet pats ķermenis it kā izplūst telpā.
Soli pa solim, abi cilvēki lēni iegrimst meditācijā, un dziļi relaksējas. Pēc grūtas darba dienas, fiziska, vai garīga darba, pietiek tikai ar stundu masāžas, lai pilnībā atpūstos un relaksētos. Iekšēji jūtam mieru, prieku, pazūd sāpes, saspringums, negatīvās emocijas. Taizemes masāžai piemīt apbrīnojams dziedniecisks efekts, un pat ar nelielu piepūli, varam noņemt visai stiprus blokus.

KAS IR TAIZEMES MASĀŽAS ZIEMEĻU STILS
Ziemeļu,vai Karaliskais taizemes masāžas stils ir izveidojies 18 gadsimta otrajā pusē. Zināšanas tika nodotas mutiskā formā. Taizemes masāžas ziemeļu stils ir slavens ar to, ka uz pacienta enerģētiskajiem kanāliem uzspiež ar plaukstām, nevis pirkstiem, kā arī bieži vien izmanto elkoņus, ceļgalus un pēdas.

APMĀCĪBU ILGUMS UN CENA
Apmācības ilgst 6 dienas, no 3-4 stundām, kopā ar eksāmenu. Lai pabeigtu kursu, nav vajadzīgas anatomijas zināšanas, kā arī citu masāžas tehniku prasmes. Mācības būs ideāli piemērotas iesācējiem, kā arī noderēs profesionāļiem. Lai piedalītos kursos, Jums ir vajadzīga tikai vēlme mācīties!
Kursa cena 150 € vienam cilvēkam, 250€ pārim.
Project:
Veselība
Address:
Lāčplēša iela 125, 1 stāvā
Price:
150-250 Euro