Information about General Data Protection Regulation
Maha OM Chanting
18 November 2015 16:00 - 18:00 (Event completed)
OM-Hīlings – tā ir sena grupas dziedināšanas tehnika, kuru atdzīvināja Mahvatars Babadži, lai palīdzētu atjaunot līdzsvaru un vienotību cilvēkos un pasaulē. Vairāk nekā 500 OM-Hīlinga grupas visā pasaulē sanāk kopā, lai dziedātu OM mantru, un līdz ar to izrādītu dziedinošu atbalstu Mātei – Zemei, sev un visai cilvēcei. Skaņa un vibrācija – tā ir radīšanas būtība. OM – sākotnējā skaņa, radošais un visa Visuma ietverošais. OM mantras vibrācijas izlīdzina visas mūsu iekšējās vibrācijas, kuras ir disharmoniskas, un rezonē ar OM skaņu. Šī vibrācija palīdz atbrīvot mūsu emocijas, domas un negatīvās enerģijas, tādā veidā atnesot mums dziedināšanu. Šī ir unikālā sistēma, lai atsvabinātos no stresiem neslimojot, kā arī, lai normalizētu nervu sistēmu. 

Šis process ietekmē visus mūsu esības aspektus: fizisko, emocionālo, mentālo un garīgo. Laikā, kad dalībnieki dzied OM mantru, viņi visi apsēžas īpašā veidā, lai pastiprinātu OM skaņas dziedinošo enerģiju. Šī tehnika dziedina un atstāj efektu ne tikai uz tiem cilvēkiem, kuri atrodas grupā, bet arī uz tiem, kuri ir tuvumā – cilvēki, dzīvnieki, kaimiņi, ēkas un daba. 

Šīs prakses rezultātā atbrīvojās un attīrās dažādas enerģijas, tādas kā – bailes, saspringums, lepnība. Dziedināšanās notiek viegli. Emocijas atbrīvojas un atnāk iekšējs miers, laime un mīlestība. Mēs iegūstam vairāk prieka no dzīves, labāku veselību, kā arī tas viss lieliski palīdz meditāciju praksēs. 

Pasaulei ir vajadzīgi cilvēki, kuri veicina pārmaiņas. Laiks realizēt iekšējo potenciālu, un padalīties ar to ar visu pasauli.
Project:
Esi vesels
Address:
Rīga, Lāčplēša iela 125 (ieeja no pagalma), 1. stāvs
Price:
ziedojumi
Teacher:
Natālija Zaharova