Information about General Data Protection Regulation
Art Joga
27 December 2015 13:00 - 15:00 (Event completed)
Art Joga visupirmkārt tiek veltīta Sievietei, viņas Šakti attīstībai- kas ir sievietes radošais spēks. Šīs nodarbības harmoniski apvieno sevī jogu un dejas, to radošajās izpausmēs. Te tiek apvienoti art-terapijas elementi ar jogas garīgajiem pamatiem, šeit satiekas Austrumi un Rietumi, savās labākajās radošajās izpausmēs. Izmantojot radošas kustības, improvizāciju, muzikālu pavadījumu, un pašas par sevi dziedējošas jogas pozīcijas, asanas un vinjas, šīs nodarbības iedarbojas terapētiski, atbrīvo emocionālos blokus, pilnveido personību, radoši transformē negatīvās enerģijas par pozitīvu pašizpausmi, attīsta koordināciju, plastiku, spēku, elastību, graciozitāti, izsmalcinātību, sievišķību, sakārto un baro radošos kanālus, kuri palīdz mums realizēt sevi kā sievieti Dievieti šajā pasaulē. Deja sevī ietver dažādus dejas novirzienus, stilus un ritmus. Kustībās tiek koordinēta elpošana, pranajāma kustībā, kā arī mantru vokalizācija.
Kopumā nodarbība tiek iedalīta dažādās fāzēs: meditācijas fāze; fāze sevis noskaņošanai uz to,lai atmodinātu sevī sievišķo spēku; iesildīšanās un staipīšanās fāze, dažādu sekvenču dinamiskā fāze, kura savienojas vienotā kompozīcijā; brīvas improvizācijas fāze; relaksācijas fāze, kuras laikā tiek izmantota mantru horeogrāfija un beigu meditācijas fāze. Izmantojot visu fāžu praksi tiek attīstīta apzinātība un apziņas paplašināšanās, ienesot dziļu apzinātību, dziedināšanos un gudrību caur apzinātu
uzmanību un pilnīgu aizrautību dejas procesā.

GROOVE Dance Class – ir visvienkāršāka deju klase pasaulē, kurā izmantota dažādu stilu un žanru mūzika un kas pieder pie holistiskās veselības pieejas. Jums nav vajadzīga iepriekšēja sagatavotība, dēju pieredze vai zināšanas horeogrāfijā. Ir vajadzīga tikai velēšanas dejot. Tai piemīt terapeitiskā ietekme uz ķermeni, prātu un dvēseli caur mūzikas un kustību mākslu. Caur šo dejisko pieredzi pakāpēniski atversies Jūsu Personības unikalitāte un līdz ar to Jūs sajūtīsiet sevi ne tikai laimīgāk un veiksmīgāk, bet arī atradīsiet saikni ar Sevi. Dance your HEART out! Dejojiet no Sirds un dziedieniet savu ķermeni un prātu.

bodyART treniņā galvenā prioritāte ir trenēt cilvēku kā funkcionālu kopumu. bodyART apvieno pozas un klasiskas elpošanas tehnikas ar fizisku treniņu un mentālu relaksāciju. Galvenais bodyART treniņa mērķis ir ar funkcionālu spēka un stabilizēšanas treniņu nodrošināt visa cilvēka ķermeņa pareizu funkcionēšanu. Pretstatā klasiskam spēka treniņam, bodyART mērķis nav attīstīt atsevišķas muskuļu grupas, bet ir vērsts uz cilvēka ķermeni kopumā. Visi vingrojumi ir vingrojumi visam ķermenim, kas vienlaikus iedarbojas uz vairākām muskuļu grupām. 
bodyART treniņš ir unikāls arī savas enerģētiskās koncepcijas dēļ. Katru nodarbību veido piecas dažādas, Tradicionālās Ķīniešu medicīnas elementos balstītas enerģijas fāzes. To uzdevums ir palīdzēt dalībniekiem sasniegt svarīgu mērķi - nodarbības laikā sabalansēt enerģijas tā, lai nodarbības beigās justos līdzsvarots kā fiziski, tā garīgi. Šīs treniņa-relaksācijas metodes pamatā ir Iņ un Jan princips. bodyART treniņu sistēma ir veidota kā atvērta "platforma", kas apvieno sevī labāko un terapeitiski iedarbīgāko no jogas, klasiskiem spēka vingrinājumiem, lokanības un stiepšanās vingrinājumiem, fizioterapijā balstītas ārstnieciskās vingrošanas, dažādām elpošanas tehnikām, relaksācijas tehnikām un japāņu Do In masāžas sistēmas, papildus ietverot bodyART® oriģinālos vingrojumus. 
Mērķtiecīga vingrojumu atlase un to rūpīga to saskaņošana, regulāri trenējoties, likvidē nepareizas ķermeņa struktūras un pozitīvi ietekmē stāju. Tā ir iespēja būtiski uzlabot spēku, koordināciju, lokanību, līdzsvara izjūtu, izturību un paškontroli. bodyART sniedz lielāku izpratni par ķermeni un palīdz uzlabot ikdienas dzīves kvalitāti, jo bodyART nodarbībās cilvēks trenējas augstākā apziņas līmenī un, līdz ar to, paver sev jaunas fizisko un garīgo iespēju robežas.
Project:
Esi vesels
Address:
Lāčplēša iela 125
Price:
5 euro
Teacher:
Sibilla Mirralinga