Information about General Data Protection Regulation
CITĀDĀKA SESTDIENA VISAI ĢIMENE!
30 January 2016 9:00 (Event completed)
Mīļie Draugi!
No visas sirds aicinām Jūs sestdienā – 30. janvarī pie mums ciemos „Svētgrīvās”, kur mēs pavadīsim mūsu brīvdienas maksimāli labsirdīgi, iesaistīsim visas cilvēka dzīves svarīgas sfēras: fizisko, sociāli – emocionālo, intelektuālo un garīgo.

Pateicoties Jūsu atbalstam un palīdzībai tik, daudz jau ir paveikts centrā „Svētgrīvās”. Šogad mūsu priekšā stāv galvenais uzdevums – skolotāju mājā izbūvēt iekšējās komunikācijas un paveikt apdares darbus, lai „Svētgrīvas” kļūst par pilnvērtīgu kultūras-attīstības centru. Draugi, mums ļoti ir nepieciešama Jūsu palīdzība! Šo sestdien 30.01.2016 tiek organizēti darbi - brauciet visi, kas var palīdzēt celtniecības darbos (bez īpašām zināšanām – darbi tie veikti pieredzējušā celtnieka vadībā). Sieviešu palīdzība arī būs noderīga.

Izbraucam pl. 09.00 no Rīgas (no Rimi, Vienības gatvē 95). Lūdzam piereģistrēt Jūsu dalību pa tālr. 25272022 vai svetgrivas@gmail.com

Lūgums automašīnu vadītājiem: gadījumā, ja jums ir brīvas vietas mašīnā vienmēr piebraukt pie pulcēšanas vietas, lai paņemtu kādu līdzi. Tāpat aicinām paņemt līdzi kādu groziņu ar veģetāro cienastu piknikam (veģetāro, bez gaļas, zivīm un olām) vai dārzeņus un augļus pusdienu pagatavošanai uz ugunskura.
Project:
Svetgrivas