Information about General Data Protection Regulation
Seminārs “Harmonijas meistardarbnīca”
21 May 2016 11:00 - 17:00 (Event completed)
Īrisa Tija – psiho-fizisko prakšu  speciāliste, “Samadeva” brīvās universitātes (Francija) absolvente, aicina uz ievada semināru: 

• Dervišu Joga – tradicionāla austrumu harmonijas un veselības sistēma,kuras pamatā ir jaunības saglabāšanas noslēpumi – terapeitiskā sūfiju Hakima ordeņa mantojums. 

• Esības Psiholoģija – 4 ceļa skola – pašizziņas metodes, kuras pasaulei atvēra dižais meistars G.I. Gurdžijevs (ievada daļa)

• Psihoantrolpoloģija – zinātne par cilvēku un viņa apziņas evolūciju (ievada daļa). Jūs uzzināsiet, kā sajust harmoniju ar apkārtējo pasauli, un sevi. Kā neielaist sevī negatīvās emocijas, un saglabāt savu ķermeni veselu.

Dervišu Joga – iedvesmota ar zinātni par kustībām, gadu simtus tika pasniegta slēgtās Dervišu brālībās, līdzvērtīgi jogai, tai-czi un senākām metodēm tādām, kā eiritmija un stretčings. Dervišu Joga – tā ir kustību māksla, kura stimulē un harmonizē visus mūsu fiziskos, emocionālos, mentālos un garīgos resursus, ļaujot mūsu ikdienas dzīvē mums būt mierīgākiem, radošākiem un priecīgākiem.
Prakse sastāv no lēnām meditatīvām kustībām, kuras pastiprina mūsu uzmanību un kustību enerģiju, kā arī deju kustībām, kuras piepilda mūs ar jaunu enerģiju, Dervišu joga sniedz dziļu harmoniju katram mūsu esības līmenim. Tā relaksē un stiprina mūsu ķermeni, harmonizē mūsu psihi un asina prātu. Nodarbībām nav vajadzīga speciāla apmācība, tā derēs cilvēkiem no 7 līdz 77 gadiem, pakāpeniski atgriežot cilvēkam elastību un līdzsvaru.

PASNIEDZĒJA: Īrisa Tija
NORISES VIETA: Rīga, Lāčplēša iela 125 (ieeja no pagalma), 1 stāvā, lielajā zālē
NORISES LAIKS: 21.maijā, sestdien no plkst.11.00-17.00
СENA: 40 Eur

Lūdzu saģērbieties apģērbā, kurš būs ērts fiziskām nodarībām.
Pirms ieejas zālē lūdzu uzvelciet maiņas apavus.
Seminārs notiks krievu valodā.
Project:
Veselība
Address:
Rīga, Lāčplēša iela 125 (ieeja no pagalma), 1 stāvā, lielajā zālē
Price:
40 Euro