Information about General Data Protection Regulation
Neirografika
4 November 2016 18:30 - 22:00 (Event completed)
Aicinām uz meistar-klasi Neirografikas bāzes algortimam Rīgā, kurā jūs iepazīsieties ar vienkāršu un ļoti efektīvu dzīves transformācijas veidu, art-terapijas metodi. 

Priecīgā un radošā atmosfērā mēs zīmēsim sev aktuālu tēmu, un transformēsim to par resursu un enerģijas plūsmu! Papildus tā ir lieliska iespēja iepazīties ar Sienu tieši pirms viņas jaunā semināra –aktivācijas «Iepriekšējās dzīves. Pasauļu krustceles». Esiet laipni aicināti!
Nedaudz priekšvēstures Ofisa bildītes, uzzīmētas ar pildspalvu, kuras automātiski ieskicētas sapulces laikā, seminārā, telefona sarunas laikā, nemaz nav tik nejaušas. Tajās ir daudz informācijas par autoru, viņa stāvokli, ierobežojumiem, spēju cīnītes ar grūtībām, pieņemt lēmumus.

Papildus diagnostikas funkcijai, šie grafiskie vingrinājumi var….nest arī transformatīvu funkciju, ja strādāt ar šo bildi īpašā veidā. Tagad acu priekšā tiek veidots jauns instruments darbā ar saviem uzdevumiem- NEIROGRAFIKA, un mūsu tikšanās-prakses laikā 27.oktobrī, Jūs varēsiet piedalīties šajā procesā, izprast savus uzdevumus, emocijas, grūtības, kā arī pie viena atrast sevī mākslinieka-grafiķa talantu. To,ka katrs dalībnieks mācēs izveidot brīnišķīgus darbus, ir garantēts.

NEIROGRAFIKA ar parastu ģeometrisku figūru un līniju palīdzību ļauj izpaust grūtākos emocionālos stāvokļus, kurus nevar aprakstīt ar vārdiem. Šāda nospieduma izveide ļauj apskatīt savu pozīciju no malas, izjust saspringuma zonas, neapmierinātību, vājumu, agresiju un sākt mainīt bildi, veidojot to harmoniskāku, kā arī uzlabot savu stāvokli.
Attēla transformācijas procesā darbojas ne tikai roka, kura tur marķieri, acis, kuras vēro procesus, kā arī galvas smadzeņu zonas, veidojot to oriģinālajā veidā. Ierastās domas «ieslēdz» neironu tīklus, un signāls skrien pa ierastajiem maršrutiem, izsaucot ierastu reakciju. Jebkuras apmācības process ietver sevī iepriekš neeksistējošu neironu tīklus, un signāla virzību pa jauniem ceļiem, sekojoši tiek saņemta arī cita reakcija, jauni emocionāli stāvokļi un domas.

Darbs ar zīmējuma maiņu neirogfrafikas tehnikās veido jaunu saikni galvas smadzenēs, un jo estētiskāka ir bilde, jo harmoniskāks būs stāvoklis un attieksme pret uzdoto jautājumu. Šajā tehnikā var ne tikai transformēt grūtas emocijas, bet arī plānot notikumus, noņemot personīgus ierobežojumus un nemieru, var noskaidrot attiecības ar nozīmīgiem cilvēkiem, konkretizēt mērķus un modelēt rezultāta iznākumu.

Tehnika ir tik dabiska rokām un acīm, ka to var apgūt dažās apmacību stundās. Viena diena art-seminārā padarīs Jūs par mākslinieku – grafiķi, palīdzēs veikt rindu estētiski nozīmīgu darbu un būs kā spēcīgs instruments dzīves harmonijai turpmāk.
Neirografikas bāzes algoritms, kuru mēs izmantosim – tā ir ātras palīdzības metode, ar kuras palīdzību mēs noņemam spriedzi un raizes par kādu no problēmām. Tieši raizēšanās mēs ievelk bezgalīgās spēlēs, kuras noēd mūsu laiku, domas un enerģiju, un mēs vairs nespējam pacelt acis augstāk par savu dzīves horizontu, lai ieraudzītu perspektīvu okeānus.
Novēršot rūpes, mēs pazaudējam šīs spēles garšu, kurā partneris ir «nepareizs» vīrs/sieva, zems atalgojums, slikta veselība utt. Zaudējot raizes, mēs pārstājam cerēt uz labāko šajā spēlē, tikai tāpēc, ka mēs to esam beiguši. Daudzi cilvēki, kuri sākuši zīmēt neirografiku, pēc pusstundu ilgas zīmēšanas, bieži vien nespēj atcerēties, par ko ir raizējušies.

Algoritms iet tālāk: izejot visus etapus, mēs it kā atbīdam prom no acīm to, kad traucējis dzīvot, un sākam saskatīt citas perspektīvas. Un, iespējams, tai vietā, lai izmisīgi meklētu naudas plūsmu, mums paveras lieliska iespējamība sākt ceļojumu, vai attiecības, un bieži vien tajā vietā, lai audzinātu un cīnītos par savu tuvāko – jūs saprotiet, kā Tev trūkst tieši tagad, lai priecātos par dzīvi.
Un tad zīmējam savu pasauli, taču jau kā filmas Autori, bet ne kā masu skatu aktieri! Prāta/apziņas radošais stāvoklis maina mūsu realitāti, tāpēc labāk zimēsim, radīsim, atvērsim un darbosimies!

PASNIEDZĒJA: SIENA
NORISES VIETA: Rūpniecības iela 9, dz. 3, Rīga, Latvija
NORISES LAIKS:   4.novembrī no plkst. 18.30 līdz 22.00 
СENA:  ja veiksiet reģistrāciju līdz 26.oktobrim - 20 еiro, līdz 3.novmebrim - 25 еiro, meistar-klases dienā -30 еiro
Program:
Psychology
Address:
Rūpniecības iela 9, dz. 3, Rīga
Price:
30 Euro