Information about General Data Protection Regulation
Konsultacija vēdiskā hiromantija
21 December 2016 - 30 June 2017 12:00 (Event completed)
Vēdiskā hiromantija ir sena zinātne, kura māca izprast cilvēku, pētot viņa rokas. Mūsu rokas ir unikālas un individuālas. Visas līnijas, zīmes, pauguri, un citas pazīmes ataino mūsu iepriekšējās dzīves karmu, un parāda, kāds ir labklājības daudzums mūsu liktenī, kā arī ar kādiem šķrēšļiem mēs saskarsimies. Rokas ir mūsu apziņas spoguls, kā arī parāda mūsu individuālo karmu.
Individuāla konsultācija hiromantijā – tā ir mūsu plaukstu un zīmju detalizēta analīze, kā arī to kombināciju interpretācija. Izpētot līnijas,  ir iespējams,  ne tikai ieraudzīt cilvēka pagātni, bet arī nākotni, kā arī veikt gaidāmo notikumu prognozes. Konsultācijas laikā tiek sniegtas individuālas rekomendācijas, kā uzlabotu konkrēto situāciju. 

https://www.youtube.com/user/TheVedabase
Aleksandrs Bespalovs – Vēdiskais astrologs, numerologs un hiromants. Vēdiskās zināšanas studē kopš 1994. gada, mācījies pie Indijas un Eiropas meistariem-mistiķiem. Vairāku gadu garumā apmeklē Indiju un tai tuvās valstis, ar mērķi izprast sacīto, ka visas reliģijas un garīgās prakses, ir atnākušas pie mums no Austrumiem. Vairāk nekā 10 gadus sniedz individuālas konsultācijas astroloģijā un hiromantijā, lasa seminārus dažādās pasaules malās, vada attīrošos uguns rituālus, kā arī organizē svētceļojumus uz Indiju un Nepālu.

KONSULTĀCIJAS ILGUMS - apmēram vienas stundas garumā, skatoties pēc apstākļiem, bez striktiem ierobežojumiem.
NORISES VIETA: Lāčplēša iela 125, 2.stāvā
PIERAKSTĪŠANĀS pa telefonu +37128440667
Project:
Astrology
Address:
Lāčplēša iela 125, 2.stāvā
Teacher:
Alexander Bespalov