Information about General Data Protection Regulation
Skaņu sesija
28 January 2017 18:00 (Event completed)
Sun-Ji Yuri Fateev (profesionāls mākslinieks, muzikants, sertificēts skaņas terapeits (sistēma AUROSOMA), ar bagātu 10 gadīgu pieredzi vadot kolektīvus un individuālas skaņas transa-meditatīvās sesijas) un Valērijs Jevdokimovs (profesionāls dizaineris, muzikants – perkusionists, kurš spēlē uz dažādiem daudzu pasaules valstu tautas mūzikas instrumentiem, ar bagātu pieredzi skaņu meditāciju sesijās.

Aicinām Jūs uz astrālu ceļojumu smalkajās sfērās ar ar neierastu, harmonisku un senu instrumentu palīdzību.
30 trauku skaņas, Ķīnas un Nepālas Gongi, un citi eksotiski muzikāli instrumenti, šajā vakarā veidos aptverošu skaņu mākoni, atbrīvos no raizēm, kuras slēpjas dziļi zemapziņā, noņems vecos blokus, iedvesīs jaunu elpu Jūsu dvēselei, un virzīs to veidot jaunu, stiprāku un veselīgāku arhitektūras struktūru jūsu smalkajam ķermenim.
Par Tibetas dziedošo trauku dziedinošajām īpašībām ir daudz stāstu, pētījumu un pieradījumu, lai nebūtū šaubu par trauku pozitīvo iedarbību.

Dziedošie trauki mūsu skaņu paletē dalās 3 kategorijās:
1) muzikāli –harmoniskie dziedošie trauki  - palīdz sajust savu iekšējo vibrāciju simbiozi ar Visuma Augstākajām sfērām;
2)viļņa veida planētu un kosmisko ķermeņu dziedošie traki ar savām vibrācijām ietekmē pasauli – harmonizē mūsu dziļo saikni ar Pasaules Dižāko formu spēka viļņiem un plūsmām;
3)senie ceremoniālie dziedošie trauki, katram no tiem ir savs noslēpumains stāsts, kurš sniedz unikālu iespēju sajust pagātnes vibrācijas, Mūžīgo Zināšanu vienoto plūdumu. 

Visus šo skaņu vektoru kopējā gamma izveido aizraujošu Astrālā Ceļojuma karti! 
Skaņu sesija ilgst 1 stundu un 30 minūtes, seansa beigās mēs varēsim dalīties savos iespaidos, smalkāk pastāstīsim par instrumentiem, kā arī tbildētsim uz jautājumiem, ja tādi radīsies, vai vienkārši kopīgi paklusēsim.
Uz drīzu tikšanos!
Project:
Kultūra
Address:
Rīga, Lāčplēša iela 125 (ieeja no pagalma)
Price:
10 Euro
Tags:
music