Information about General Data Protection Regulation
Trenings «Attiecību māksla»
31 March 2017 18:30 (Event completed)
TRENINGS DOMĀTS KOMUNIKĀCIJAS MĀKSLAS UZLABOŠANAI, LAI ATTĪSTĪTU SPĒJU SPARAST SEVI UN CITUS

Trenings sastāv no 3 vingrojumiem un Es-vēstījuma tehnikas. Rezulltātā Jūs varēsiet uzlabot savu komunikāciju ar citiem cilvēkiem. Atrodiet sevi pašu. IemācIeties izpaust sevi, un pārvarēt iekšējos ierobežojumus.

Trenings ilgst 2.30 stundas, ar nelielu pārtaukumu.

PASNIEDZĒJS Andrejs Komarovs 
NORISES VIETA:  Rūpniecības iela 9, dz. 3, Rīga, Latvija
NORISES LAIKS: Piektdien, 31.marta vakarā, plkst. 18.30
СENA: 15 Eur
Abonements uz abiem treningiem – 25 еiro
Nodarbības notiek krievu valodā

Konsultācijas iespējamas laikā no 10 līdz 17.00 . 1 stundas cena - 80 еiro. Lūdzam piereģistrēt  pa tālr. 29478239

PAR A.KOMAROVU:
Mani sauc Andrejs Komarovs. Dzīvoju Orehova-Zujevā, Maskavas apgabalā. Man ir brīnišķīga ģimene, mīļotā sieva un divi bērni. Studēju psiholoģiju vairāk nekā 6 gadus, man ir 5 gadu praktiska pieredze semināru, treningu un konsultāciju vadīšanā.
Mana profesionālā nodarbošanās ir ekoloģiska psiholoģija, visos tās aspektos, ieskaitot arī rietumu un vēdisko pieeju. 2011.gadā es izgāju apmācību Praktiskās Psiholoģijas Augstskolā, pilsētā Soči, Oļega Gadecka vadībā, personīgās izaugsmes konsultanta specialitātē. Pēdējos divus gadus strādāju par kuratoru šajā skolā, kur ieguvu mentora pieredzi atbalstot, palīdzot un rūpējoties par jaunajiem studentiem. 
Paralēli pavadīju Oļgeu Gadecki viņa treningos, kā psihologs – konsultants, lai atbalstītu un risinātu treninga dalībnieku emocionālos jautājumus.
2014.gadā pabeidzu Maskavas Humanitāro Institūtu Pedagoga - Psihologa Fakulitātē.
Kādu laiku dzīvoju Indijā. Studēju Indijas filozofiju un kultūru apmēram 20 gadus.Pārvaldu divas svešvalodas – angļu un vācu. Esmu bijis organizators, tulks un gids Indijas svētvietās.  
Esmu saņēmis iesvētību vēdiskajā tradīcijā, Man patīk studēt un pasniegt vēdisko psiholoģiju un dzīves filozofiju visiem, kuri interesējas par šo seno zinātni.
3 gadus biju palīgs un asistents Lietišķo Garīgo Tehnoloģiju Institūta Dibinātājam, kā arī Projekta Trešās Tūkstošgades Psiholoģijas iedvesmotājam un labdarim, leģendārajam Džonam Feivorsam.
Šobrīd strādāju par treneri, psihologu-konsultantu, kā arī esmu kandidāts uz speciālista amatu Projektā “3000 Psiholoģija”. Organizators un vadītajs klubam P3000 savā pilsētā.
Program:
Psychology
Address:
Rūpniecības iela 9, dz. 3, Rīga, Latvija