Information about General Data Protection Regulation
Kung –fu bērniem
7 June - 26 July 2017 17:00 (Event completed)
Kungs -fu (功夫, Kung fu) - tā ir Šaoliņas klostera kaujas māksla, kura domāta cilvēka organisma vispusīgai attīstībai, iekšējās harmonijas sasniegšanai. Pēc nostāstiem Šaoliņas klosterī V gadsimtā indiešu mistiķis iemācīja mūkiem vairākus kaujas mākslu paņēmienus, kuri līdzinājās dzīvnieku kustībām. Vēlāk mūki šos kaujas paņēmienus pielāgoja pašsaizsardzībai. Kung –fu ietver sevī vairākas treniņu sistēmas un metodes, kuru galvenie aspekti ir ārējā forma, spēks un meistarība, praktisks pielietojums un filozofija. Šaoliņas Kung-fu palīdz ievērojami uzlabot pašaizsardzības iemaņas, stiprināt veselību un uzlabot fizisko formu, harmonizēt iekšējo pasauli. 
Vecumā no 5 līdz 13 gadiem

Kung –fu un Wing Chun treneris Viktors Negoļša-fundamentāla universitātes izglītība, apvienojumā ar nepārtrauktu ilgtermiņa praksi un pašpilnveidošanos, sniedz iespēju pasniegt austrumu prakses kvalitatīvi augstā līmenī, novēršot neefektīvu treniņa pieredzi. 
Viktors daudzus gadus ir praktizējis un mācījies dažādas kung –fu un wing chun tehnikas, tai skaitā arī pie Meistara Čana Vana Hieu, kurš pārstāv klasiskās Šaoliņa klostera tradīcijas.
Vairāk nekā 27 gadu Pasniedzēja pieredze kung –fu un wing chun tehnikās, tai skaitā arī bērniem un pusaudžiem, kā arī pasniedzot Ciguna Kaujas mākslas.
Dotās tehnikas ir unikāls atveseļojošs, stiprinošs un stimulējošs komplekss, neviena no šīm tehnikām nav zināma un pazīstama Baltijas reģiona valstīs. 
Viktors vada individuālas un grupu nodarbības dažādās Ciguna un Kaujas mākslas tehnikās, veidojot nodarbību programmu atbilstoši katra praktizējošā fiziskajam stāvoklim un vajadzībām. 

NORISES VIETA:  Rīga, Lāčplēša iela 125,  223 - zāle (ieeja no pagalma, jāiet līdz otrā pagalma beigām, durvis pa labi), 2 stāvā. Pirms ieejas zāle lūdzam uzvilkt maiņas apavus
СENA: 7 eiro
Iepriekšējs pieraksts uz nodarbībām ir obligāts!
Project:
Esi vesels
Address:
Rīga, Lāčplēša iela 125, 223 - zāle, 2 stāvā
Price:
7 Euro