Information about General Data Protection Regulation
Noslēpumainā Vrindāvana
18 October - 10 November 2017 (Event completed)
Šis brauciens atšķiras no tradicionālā tūrisma, kur ceļotāji ātri un haotiski apskrien visas slavenākās vietas. Šis ir svētceļojums, kurā viss norisinās secīgi, apzināti, un ir pakļauts senām tradīcijām. Tas ļaus pieredzēt jaunus emocionālus pārdzīvojumus, nevis gūt tikai iespaidus. Pasaulē ir pilsētas, tikpat neizsprotamas, cik atvērtas. Bet to noslēpums nav pieejams visiem, tikai cilvēkiem ar tīru nodomu un spēju mācīties. Par šīm pilsētām klīst mīti un leģendas, tās ir vietas, kur savērpjas patiesība ar izdomu. Tajās kopā sadzīvo dažādas tautas un kultūras. Šīs noslēpumainās pilsētas ar senu vēsturi pastāvīgi mainās un attīstās. Tās glabā sevī tādas zināšanu bagātības, no kurām katrs saņems tik, cik vien viņš var paņemt.
 
VRINDAVANA, RADHAKUNDA, GOVARDHANA, VARSHANA, MADHURA.
Svētceļniekiem no citām valstīm ir iespēja pievienoties grupai Delī.
Šis brauciens notiks vissvētākā Kartikas mēneša laikā, kurš ir ļoti labvēlīgs garīgai praksei. Tas ir neparastākais gada mēnesis, kuru ir īpaši svētījusi Šrīmatī Rādhārānī, Dieva Augstākās Personības prieka enerģija. Šis Kartikas mēnesis ir īpaši labvēlīgs, jo Šrīmatī Rādhārānī vērš savu uzmanību uz jebkuru kalpošanu, veiktu šajā mēnesī un piešķir savu bezcēloņu žēlastību. Ir teikts, ka labums no uzticīgas kalpošanas Kartikas mēnesī ir daudzas reizes lielāks nekā ieguvums no kalpošanas jebkurā citā laikā.

Pat visiem grēkiem un bez tieksmes uz labu (garīgu) darbību pakļauts cilvēks, kurš piedāvā degošu lampiņu Visaugstākam Kungam Kartikas mēnesī, kļūst attīrīts. Bez šaubām.
Padma - Purāna


VRINDAVANA - "5000 tempļu pilsēta", atrodas svētās Jamunas upes krastos. Viena no vissvētakajām (un svētceļnieku iemīļotākajām) Indijas pilsētām. Pēc senas leģendas, šajā vietā atradās sens mežs, kurā Kungs Krišna, savā zemes iemiesojuma laikā, spēlēja savas Lilas (spēles).
RADHAKUNDA ir Visuma vissvētākā vieta. Vārds "Rādhā" nozīmē "dižākā no Krišnas pielūdzējiem." Rādhā-Kunda ir tā nodēvēta par godu Radhai, jo tai piemīt tāda pati vara, kā viņai - piesaistīt un apburt Krišnu. Gan Radhas vārdu atkārtošana, gan apslacīšanās Rādhā-kundā piesaista Krišnu.
GOVARDHANA ir vissvētākā vieta uz Zemes. "Saldo" kalnu ieskauj pārsteidzoša godbijības aura, it kā ikviens svētceļnieks šeit atstātu savas sajūsmas pēdas. "Govardhana" ir tas, kas palielina jūtu piesaisti Krišnam. Govardhanam piemīt personības daba un tas veicina cilvēkos lojalitāti. Tikai atrodoties tiešā Govardhanas kalna tuvumā, visas sajūtas cilvēkā sasniedz savu garīgo pilnību un viņš piedzīvo svētlaimi.
Garga Samhitā tiek stāstīts, ka Govardhanas kalnu reiz nolādēja Pulastja Muni, varens mistiķis un viens no Kunga Brahmas dēliem. Lāsts bija tāds, ka katru dienu Govardhanam bija jāsamazinās izmēros līdz sinepju sēklas lielumam. Saskaņā ar šo lāstu, Govardhana, kas sākotnēji bija divdesmit kilometrus augstumā, samazinājies līdz pakalna izmēram. Svētie Raksti saka kamēr uz Zemes stāvēs Govardhanas kalns un tecēs Jamunas upe, šeit saglabāsies ticība un Dieva apziņa. Dienā, kad tie pazudīs, kam jānotiek pēc aptuveni desmit tūkstošiem gadu, Kali jūga uzplauks pilnā spēkā un reliģijas pilnībā izzudīs.
Tāpēc, kamēr vēl mums ir iespēja, ir ļoti labvēlīgi vērot Govardhanu un apiet tam apkārt!
VARŠANA ir Rādhārānī mājvieta, kas izvietojas uz četriem pakalniem. Viena no skaistākajām vietām.
MADHURA - Krišnas dzimšanas vieta. Pirmais templis šajā vietā tika uzcelts apmēram 5000 gadus atpakaļ. To uzcēla cars Vadžranabha.

IZMAKSAS:
1) lidojums Rīga - Deli (iesakam iegādāties biļetes iepriekš izpārdošanās)
2) vīzas noformēšana (iesakam vīzas kārtot savlaicīgi)
3) 950 Euro - ceļojuma izdevumi, dzīvošana, organizatoriskie izdevumi Indijā.
 
PIERAKSTĪŠANĀS pa telefonu +371 28266145, +371 28224475