Information about General Data Protection Regulation
Sirds meditācija
20 September - 11 October 2018 18:30 - 20:30 (Event completed)
Sirds meditācija (sirds čakras atvēršana) palīdz pieņemt mīlestību, atvērt savu sirdi, sajust un izmantot savu enerģiju, lai sūtītu mīlestību uz savu nākotni, tagadni un pagātni, palīdz piedot sev un citiem, atlaist pagātni.
Meistars saka: "Sirds darbībai mēs nevaram lietot ārēju spēku. Sirds darbojas saskaņā pati ar savu dabu. Kad meditācijas stāvoklī mēģinām saprast, kas tad ir mūsu iekšējie orgāni, varam atklāt, ka katrs no tiem – tā ir atsevišķa dzīve. Tādējādi mūsu organisma iekšienē pastāv ļoti daudz dažādu dzīves veidu. Ja mēs vēlamies izprast sevi vai kļūt par labiem dziedniekiem, mums jāizprot sava iekšējā pasaule. Mums jāsaprot, kāds ir mūsu iekšējā līdzsvara uzturēšanas princips un kā iekšējais līdzsvars tiek uzturēts. Mūsu sirds piedalās domāšanā kopā ar smadzenēm. Sevišķi lielā mērā mūsu sirds iesaistās domās, kas saistītas ar emocijām. Mēs pacentīsimies to noskaidrot. 
Sirds meditācijas praksē izmanto metodes, ko 18 apmācības gadu laikā Meistars Sju Mintans tālāk nodevis savai skolniecei Ilonai Aleksejevai, daudzas no tām apgūtas ikgadējos padziļinātos retrītos Šaoliņas klosterī (Ķīna). 
Ar sirds meditācijas palīdzību mēs varēsim: 
- saprast savas sirds vajadzības, ieskaitot garīgās,
- nostiprināt fiziskās sirds darbību,
- nostiprināt sirds enerģiju,
- atvērt papildu uztveres kanālu "Otrā sirds",
- attīstīt intuīciju,
- sadzirdēt savu sirdi,
- saņemt informācijas zāles sirdij ,
- kļūt žēlsirdīgāki, līdzcietīgāki, labsirdīgāki pret sevi un apkārtējiem, 
- attīstīt Lielu Laipnu Sirdi un kļūt par Savas Sirds Meistaru. 
 
Informācija: 28440667, 29219964
Project:
Esi vesels
Address:
Rīga, Skolas iela 21, 601 G kabinets
Price:
10 eiro
Teacher:
Ilona Aleksējeva