Information about General Data Protection Regulation
Astroloģiska konsultācija pie pasaulslavenā Meistara Šrimana Prahlada Nrsimhas
15 - 17 August 2018 10:00 - 20:00 (Event completed)
Kāda ir konsultācija pie Meistara, kurš pārstāv krāšņo Vēdisko kultūru?
Tā ir unikāla pieredze, lai iegremdētos realitātē, skatot to ar Absolūto Zināšanu acīm, pārvēršot problēmas par ieguvumu.
Iespēja paaugstināt savu pašcieņu.
Iespēja pārskatīt savas dzīves vērtības.
Savas veselības analīze, kā arī iespēja novērst turpmākas veselības problēmas.
Tie ir daudzi stāsti no Meistara dzīves, kuri paplašina apziņu, sniedz radošuma brīvību, un iedvesmo iet pa to ceļu, kurš ir mūsu aicinājums un dzīves ceļš, uzdevums.
Šī tikšanās palīdzēs pieņemt pareizo lēmumu jebkurā grūtā dzīves situācijā, ieguldīt projektos, kuri atnesīs veiksmi, un izvairīties no nelabvēlīgām situācijām un ieguldījumiem.
 
Astroloģisko horoskopu Meistars salīdzina ar rasējumu, ķermeni savukārt ar pašu ēku, kura uzbūvēta ar šī rasējuma palīdzību. Lai noteiktu precīzu dzimšanas laiku Meistars izmanto astroloģijas nodaļu, kuru sauc par    “Samudriku”. Ja nav šo zināšanu par “Samudriku”, nav arī iespējas noteikt precīzu dzimšanas laiku. Ēkai (ķermeņa uzbūve)  ir jāatbilst rasējumam (jūsu natālā karte).
Lai dziļāk un precīzāk izprastu ajurvēdisko astroloģiju Meistars ir mācījies anatomiju medicīnas universitātē trīs gadu garumā, ieguvis praktiskas un teorētiskas zināšanas.

Mūsu horoskops parāda mūsu pagātni un nākotnes ceļu. To, ar ko esam ienākuši šajā pasaulē, kāds ir mūsu karmas smagums. Kāpēc esam nonākuši esošajā situācijā, kā šādi izvietots planētu stāvoklis varētu uzlabot mūsu dzīvi. Lai mums palīdzētu ir daudz un dažādu instrukciju, Svēto rakstu un zināšanu, taču pats galvenais, ar ko cilvēkam vajadzētu doties uz konsultāciju -  tā ir vēlme sekot visām rekomendācijām, tad arī rezultāts būs jums labvēlīgs. Neskaitot nenovērtējamus padomus, Jūs saņemsiet arī Meistara Svētību, sajutīsiet viņa rūpes par Jūsu Dzīvi un Likteni.

Tulkojot Meistara konsultācijas krievu valodā, jau vairāk nekā divus gadus, neatceros nevienu bezcerīgu horoskopu. Secinājumus, ar kuru varu patiesi padalīties – nav neviena slikta horoskopa, ja vien pašam cilvēkam ir vēlme ietekmēt savu dzīvi ar kompetenta cilvēka palīdzību, uzklausīt padomu, kā mainīt situāciju.

СENA: Individuāla konsultācija: 150 eiro
Saderības horoskops: 200 eiro (tiek izskatīti divi horoskopi, horoskopu saderības analīze)
Ģimene (līdz trijiem cilvēkiem) 250 eiro
Ģimene (līdz pieciem cilvēkiem) 300 eiro
PIERAKSTS pa tel. +37128440667, +371 28224475 (WhatsApp, Viber)
Project:
Astrology
Address:
Rūpniecības iela 9, dz. 3, Rīga