Information about General Data Protection Regulation
Numeroloģijas konsultācijas
24 January - 28 March 2019 12:00 - 14:00 (Event completed)

Numeroloģija ir sena zinātne par skaitļiem (latīniski: numerus – cipars, logos – zinātne), kas ļauj izprast likumsakarības, kā cilvēka dzimšanas dati, vārds un uzvārds ietekmē viņa psiholoģiskos procesus un attieksmi pret dzīvi un cilvēkiem kopumā.
Numeroloģija ir labs palīgs sevis izzināšanai, līdzcilvēku un mūsu attiecību ar viņiem izprašanai, kā arī ikdienas notikumu plānošanai. Visu vārdisko informāciju var kodēt ciparos un arī otrādi - atšifrējot ciparus, iegūt informāciju.
Dzimšanas dati un cilvēka vārds, uzvārds (tēva vārds) var pastāstīt ļoti daudz -  kāds ir cilvēka aicinājums šajā dzīvē, kā cilvēks var sasniegt un kā ies uz dzīves ceļā uzliktajiem mērķiem. Kāds cilvēks ir savā dziļākajā būtībā un kā viņš skatās uz pasauli; kādas savas personības īpašības būtu nepieciešams attīstīt, vairāk izpaust un kādas ‘piebremzēt’.   
Astroloģija un numeroloģija viena otru papildina un kopumā sniedz plašāku skatījumu uz konkrētiem jautājumiem, situācijām un notikumiem.
 
Konsultāciju Jums var būt vērtīgi un noderīgi apmeklēt, ja: 
         - vēlaties labāk izprast un iepazīt sevi, savus tuvos;
         - uzzināt vairāk par Jūsu personīgo gada, mēneša enerģiju;
         - vēlaties uzzināt par saviem dzīves periodiem un gūt ieskatu par to, kas varētu būt gaidāms nākošajos gados, periodos (ar grafiku palīdzību);
         - darbā - personāla atlase, konta numuri, telefona numuri, labvēlīgi datumi;
         - vēlaties izveidot personīgo ‘ciparu amuletu’, kas sniegs Jums atbalstu.
 
Konsultāciju sniedz: Laila Bumbule

PIERAKSTĪŠANĀS pa telefonu 28440667  vai e-mail: raduga@radugamira.org

Project:
Numeroloģija
Price:
10-15 eur