Information about General Data Protection Regulation
Satsangs ar Sidharthu
3 November 2018 17:00 - 19:30 (Event completed)
„Satja” – Patiesība, „Sanga”- kopiena (sanskrits). Šīs tikšanās pulcē kopā cilvēkus, kuri vēlas komunicēt par Patiesību. Satsangs norisinās jautājumu un atbilžu veidā. Gan vieni, gan otri vienkārši uzrodas dalībnieku apziņā. Šāda komunikācija nojauc robežas un atšķirības. Tā vienmēr ir iespēja apzināties Patiesību, Kopību, Veselumu. Programma virzīta uz pašizziņu, kura formatē sevis apzināšanos dažādos līmeņos: no fiziskā līdz garīgajam.

Pasniedz Jurijs Menjačihins (Sidharta). Kopš 1992.gada praktizē jogu Šivananda Joga Vēdanta centra sistēmā – klasiskās jogas skola, kuru vada Šambhu ( Aleksandrs Sabiņins). No 1995.gada nodarbojies ar garīgajām praksēm jogas klosterī „Guhjasamadža”, skolotāja – sansjasina Svami Višnu Deva (Valērijs Mincevs) vadībā. Izgājis vairākus individuālos un grupu retrītus – prakses vientulībā. 2001.gada vasarā piedzīvoja Samadhi stāvokli – savas Patiesās dabas apzināšanos. Mācījies pie dažadiem jogas un dzen meistariem. Ieguvis psiholoģisko izglītību. Kopš 2003.gada nodarbojas ar apmācību un konsultācijām. 
Daudzu pašizziņā pavadītu gadu rezultātā ir izveidojusies programma, kurā apvienotas garīgās zināšanas un mūsdienu psiholoģijas metodes. Satsangi un Sidhartas semināri atšķiras ar patiesumu, dziļumu un skaidrību.
Project:
Filozofija
Address:
Rīga, Tallinas 52 (ieeja no pagalma)
Price:
ieeja pret