Information about General Data Protection Regulation
Efektīvo pārmaiņu praktikums ar Dmitriju Majevki
14 - 15 November 2018 18:30 - 20:30 (Event completed)
Aicinām jūs uz praktisku nodarbību „ Efektīvo pārmaiņu praktikums”, kurā mēs redzēsim kā ir būt visa
Cik bieži mēs kļūstam apstākļu upuri un noskatāmies uz notiekošo kā uz kaut ko no mums neatkarīgu? Mēs kopš bērnības veiksmīgi esam pieradināti domāt „ pienākums”, „ vajag” un „ jādara” kategorijās. Rezultātā – dzīvojam reakciju pasaulē, sastopamies ar sekām, dzīvojam automātiski. „ Upurēšanās”, notiekošā uztvere kā kaut kā „ ārēja” – visai izdevīga pozīcija. Jo tas mums dod iespēju piesaistīt sev uzmanību un manipulēt ar citiem cilvēkiem. Tas dod mums iespēju rezultātā neko nedarīt, attaisnot savu bezdarbību, atlikšanu uz „pēc tam”, pie tam paliekot ”labam cilvēkam”.
Tomēr, kāda ir tādas uzvedības cena?
 
Mēs vienkārši nesasniedzam rezultātu, kas varētu būt izteikts naudā, laikā, mūsu labā noskaņojumā. Un, kā ar attiecībām? Attiecībās mēs par to maksājam ar mīlestību, patiesumu un godīgumu.
Ko mēs tā visa sakarā jūtam? Pretestību, nokaitinātību, smagumu...
Kāpēc nenotiek pārmaiņas? Mūsu nākotne ir ierobežota pagātnes pieredzes  un tās izvēlē nākotnē dēļ. Kas mums neļauj rīkoties neatkarīgi no tā, kas jau ir bijis? Rīkoties, balstoties ne uz to, kas ir noticis, bet uz SAVU attieksmi pret notiekošo, pamatojoties  uz SAVU mērķi?
Atbilde ir vienkārša – BAILES.
 
Aicinām jūs uz praktisku nodarbību „ Efektīvo pārmaiņu praktikums”, kurā mēs redzēsim kā ir būt visa ar mums notiekošā autoram.
Palūkosimies uz savām iespējām un veiksim drosmīgu soli uz priekšu – uz savu mērķi.

Atļauj būt katrai savai diena un pasmaidi!
 
Pasniedzējs: Dmitrijs Majevskijs (Дмитрий Маевский)
Talantīgs, harizmātisks pedagogs, iedvesmojošs ar savu klātbūtni, ar  unikālu spēju runāt par sarežģītām lietām vienkārši un saprotami. Vairāku  praktikumu un semināru autors, palmistrikas, astropsiholoģijas, jogas terapijas jomas speciālists. Sācis praktizēt garīgo ceļu  90to gadu sākumā, absolvējis Tālo austumu psiholoģijas institūtu, mācījies terapeitisko jogu pie Čandra Surja prabhu (Vrindavāna), bijis Baltrievijas JBS reģionālais sekretārs, piedalījies Minskas vēdiskās kultūras centra celtniecībā un attīstībā.

NORISES VIETA: Rīga, Rūpniecības iela 9 - 3
NORISES LAIKS: 2018.gada 14. un 15.novembris, 18.30 – 20.30
DALĪBAS MAKSA: par vienu nodarbību 20 euro, abonements uz divām nodarbībām 30 euro, pensionāriem un maznodrošinātajām personām par vienu lekciju 5 euro
Samaksu iespejams veikt uz norēķinu kontu:
Biedrība” RADI2005”
Reģ.Nr. 40008094254
Banka: Swedbanka AS
SFIFT: HABALV22
Konts: LV90HABA0551032164858
Vai PayPal: raduga2005payments@gmail.com
MAKSĀJUMA MĒRĶIS: seminārs
Jūsu dalība garantēta tikai pēc samaksas saņemšanas
PIETEIKŠANĀS pa telefonu: 28440667
Program:
Psychology
Address:
Rīga, Rūpniecības iela 9 - 3
Price:
20 euro