Information about General Data Protection Regulation
Mandala " Atvērties Sievišķībai"
8 November 2020 10:00 - 13:00 (Event completed)

Mandala -Enerģētiska Matrica, kura sevī ietver noteiktas uzlādētas Enerģijas. Mandalas Enerģètiskais Spēks ir atkarīgs nevis no zīmējuma skaistuma, bet no enerģijām, kuras tajā ieliek Cilvēks. 
Enerģētiskā Matrica (Mandala) - var teikt, ka tas ir portāls uz Augstāku Realitāti. Portāls uz smalkajām Enerģijām, kuras saista Jūs ar Augstāko Es, Visuma Vareno Spēku un Viedumu, Visuma Iedvesmu un Pārpilnību. Cilvēks, kurš zīmē un veido Meditatīvās Enerģētiskās Mandalas - koncentrē tajās Enerģētisko Spēku, kuru pēc tam izstaros Mandala - mijiedarbojoties ar Cilvēkiem un telpu visapkārt. 

Mandala palīdzēs jums iegremdēties savā sievišķajā esībā un būtībā.

Kā atveras rozes zieds, tā attīstās jūsu patiesās dabiskās īpašības : maigums, labestība, spēja paust labestību un būt laipnām, rūpes un uzmanība, vēlme palīdzēt un dāvāt Mīlestību.

Ļaujiet savai būtībai izpausties šajā mandalā un esiet Laimīgas! 

Veidojot savu personīgo sievišķības mandalu, Jums būs lieliska iespēja: 
-  emocionāli atpūsties, atslābināties un noņemt saspringumu; 
-  likt lietā savu radošo potenciālu; 
- apzināties un atvērties saviem iekšējiem resursiem; 
-  ieraudzīt un sajust savu unikālo sievietes dabu un individualitāti;
- ieklausīties sevī, savā intuīcijā un patiesajas vajadzībās;
Jūs arī paņemsiet līdzi savu radošo darbu - Mandalas zīmējumu, kurš kļūs par Jūsu talismanu laimīgai un harmoniskai dzīvei.

Zīmēšanas iemaņas nav nepieciešamas. Katram no dalībniekiem - individuāla pieeja. Viss, kas jums ir vajadzīgs - vienkārši atnākt uz nodarbību un izbaudīt pārvērtības mandalu terapijas rezultātā. 
CENA: 20 eiro ( zīmējam ar eļļu uz audekla), 15 eiro ( ar akrilu uz kartona), 10 eiro ( ar guašu uz papīra). Materiālu izmaksas ir iekļautas cenā. 

Iepriekšējs pieraksts uz nodarbību ir obligāts pa telefonu:  +371 28224475 (WhatsApp, Viber) vai e-mail : raduga@radugamira.org

Program:
Art
Address:
Rīga, Tallinas 52 (ieeja no pagalma)
Tags:
art, painting