Information about General Data Protection Regulation
Enerģētiskās prakses
15 March - 24 May 2022 18:00 - 20:00 (Event completed)

REIKI praktikuma atveseļošanās centrā tiek uzsākts jauns projekts: «Enerģētiskās prakses» – kuru pamatā ir apmācoša metodika, kuras pamata nostādnes un balsts ir:  cilvēka bioenerģētika un ekstrasensa spējās.

Projekta ietvaros mēs mācīsimies likt lietā savas iekšējās spējas: energo resursus, cilvēka potenciālu - pareizi novirzīt tās, pārveidot garīgā izaugsmē, savas un citu cilvēku veselības uzlabošanai, attiecību stiprināšanai,iekšējo kanālu resursu  aktivizācijai.

Mehānisms ir līdzīgs mūsu smadzenēm, kuras novada impulsu līdz darbībai. Enerģētika pilnībā ir atkarīga no mūsu garīgā stāvokļa.

Daudzi domā, ka cilvēkam ir tikai ķermenis, taču veselība tiek kontrolēta ar pareizu ēdienu, uzturu un zālēm. Taču tas ir tikai daļēji pareiz viedoklis.

Mūsu enerģētiskais lauks formatējas un veidojas pārsvarā ar mūsu apziņas palīdzību. Strādājot ar savu apziņu un enerģētiku, varam maksimāli uzlabot savu dzīves līmeni un nostiprināt veselību.

Jo pilnīgāks ir mūsu ķermenis, jo lielākas ir tā spējas funkcionēt, jo tīrāki ir mūsu ķermeņa apziņas kanāli. Tāpēc ir ļoti svarīgi nodarboties ar garīgo pilnveidošanos gan fiziskā līmenī, gan garīgā un intelektuālā.

Ja sajutīsiet, ka esiet gatavi pilnībā attīrīt savu ķermeni, apziņu no iestāvējušās enerģijas muklāja, iedvest sevī jaunu dzīves elpu, sajust brīvību un spārnus aiz muguras – aicinām jūs uz jaunu kursu, kur:

* iepazīsim sevi un savas spējas, par kurām daudzi no mums nemaz nav nojautuši, atbrīvosimies no pagātnes un vainas apziņas, kauna, aizvainojumiem, vilšanās sajūtas;

*iegūsim iekšējo harmoniju, brīvību un vienotību

*atjaunosim enerģētiskās sistēmas veselību, atvērsimies savam pašam dzīvības avotam, kurš ir katrā no mums

*mēģināsim tikt skaidrībā ar savu dzīvi, pieņemt un apzināties savu vērtību, piepildīties ar zināšanām un resursiem, izprast mūsu slimību patiesos cēloņus – tādejādi atbrīvojoties no tiem

*iemācīsimies dziedināt un spēsim palīdzēt sev un citiem

 Vēlaties uzzināt visu par savu enerģētisko sistēmu, iemācīties to pārvaldīt un izmantot dzīves uzlabošanai?

Nāciet uz jauno kursu, aicinām absolūti visus interesentus.

Telefons uzziņai un pierakstam:  +37129629154

Teacher:
Regina Suslova