Information about General Data Protection Regulation
Gadeckis Oļegs
Gadeckis Oļegs Georgijevičs-psihologs un treneris, unikālu personīgas izaugsmes metodiku autors. Savās nodarbībās izmanto gan Rietumu psiholoģijas metodes, gan Austrumu meditācijas un jogas tehniku. Grāmatas “Labākās psiholoģijas tehnikas, jeb ko darīt, ja neveicas” autors. Pēc VI Starptautiskā psiholoģijas un psihoterapijas zvaigžņu festivāla datiem atzīts par labāko psihologu-treneri.

Augstāko izglītību psiholoģijā ir ieguvis Sanktpēterburgas Tehniskajā universitātē(1992.g.), specialitāte-Sociāli psiholoģiskās nodarbības. Uzreiz pēc universitātes beigšanas iestājas darbā Povolžskas Valsts Dienesta akadēmijā, kur vairāku gadu garumā vada prakstiskās nodarbības un seminārus valsts ierēdņiem. 1993. gadā Krievijas Federācijas valdība uzaicina par personāla atlases metožu ekspertu un piedalās Krievijas prezidenta pārstāvju atestācijas procedūras sagatavošanā.

Vienlaikus ar savu pamatdarbu mācās aspirantūrā, kur apgūst specialitāti «Sociālā filozofija». Padziļināti studē dažādu filozofu : Platona, Aristoteļa, Kanta, Hēgeļa, Marksa, Nīčes, Vernadska, Solovjova, Haidegera, Sartra, Kamī, Fuko, Toinbi, Biblera darbus un 1994. gadā sekmīgi aizstāv kandidāta disertāciju. Taču karjeras augšupeja nav viņa galvenā interese, Gadeckis grib izveidot savu personīgo psiholoģisko programmu, kurā ir iecerējis apvienot mūsdienu psiholoģijas zinātnes labākos sasniegumus.

«Es tikai gribēju, lai cilvēki kļūtu laimīgāki, un psiholoģija man bija līdzeklis, ar kura palīdzību es varēju realizēt savu sapni.».
Apmēram trīs gadus Gadeckis pavada aktīvos meklējumos. Pēta dažādas psiholoģiskās prakses.
Gadeckis apmeklē vadošo Krievijas speciālistu nodarbības, studē literatūru, aktīvi nodarbojas ar profesionālo psiholoģisko praksi.
Šī perioda galarezultāts ir unikāla autora nodarbību programma «Dzīves psiholoģija», kurā apvienotas dažādu mūsdienu psiholoģijas skolu metodes. Speciālisti par šīm nodarbībām saka, ka tās ir unikāla dažādu psiholoģisko pieeju sintēze. Metodes, ko izmanto nodarbībās ir ļoti iedarbīgas un vienlaicīgi arī vienkāršas un piemērojamas patstāvīgai izmantošanai.
1994. gadā Gadeckis dibina psiholoģijas centru «Sevis atklāšana », kurā kopā ar citiem speciālistiem praktiķiem vada nodarbības psiholoģijā.
1997. gadā sāk padziļināti studēt dažādus senos traktātus-Upanišada, Bhagavatgitu un citus, iepazīstas ar meditāciju, cigun, jogu, kā arī aktīvi apgūst mūsdienu autoru darbus :Lazareva, Žikarenceva, Svijaša, Ošo, Kostaņedas, Grofa, Heija, Vilmas.

Šo meklējumu rezultāts ir vēl viena nodarbību autorprogramma «Likteņa likumi». «Šo nodarbību mērķis ir dot plašai cilvēku auditorijai zināšanas par apkārtējās realitātes smalkajiem likumiem. Cilvēki dzīvo pasaulē, bet nezin tās smalkos likumus. Tāpēc viņi nenovēršami izdara daudz kļūdu, par kurām pēc tam nākas maksāt slimību un nelaimes gadījumu veidā, viņus piemeklē likstas un zaudējumi. Kamēr cilvēki neiemācīsies cienīt apkārtējās realitātes likumus, viņi nevarēs rast laimi un veiksmi, uz kuru tā tiecas» - saka Oļegs.

Kopš 2002. gada Gadeckis aktīvi brauc uz dažādām Krievijas un NVS valsts pilsētām, kur vada nodarbības.
2005. gada augustā viņu uzaicina piedalīties VI Starptautiskajā psihologijas un psihoterapijas zvaigžņu festivālā, kur viņam piešķir labākā psihologa-trenera nosaukumu.
2005. gadā iznāk viņa grāmata «Labākās psiholoģijas tehnikas, jeb ko darīt, ja neveicas». «Mans kredo ir ļoti vienkāršs. Mēs esam atnākuši šajā dzīvē, lai atklātu visu savu poteciālu , nevis lai pielāgotos neveiksmēm un ierobežojumiem» - saka Gadeckis.
Archive events 3
17 - 18 October 2020 10:00 - 18:00
INTUITION OF LIFE with Oleg Gadetsky
25 - 26 March 2017
IEKŠĒJAIS SPĒKS, vai dzīve pārmaiņu laikā
26 May 2016 18:30
Cilvēka dzīves uzdevums