Information about General Data Protection Regulation
Bittu (Asits) Maliks
Bittu (Asits) Maliks dzimis Indijā, 5000 tempļu pilsētā Vrindāvanā. Viņš nāk no brahmanu ģimenes, kurā jau daudzas paaudzes pēc kārtas dzimst talantīgi mūziķi.

Bittu ir tikai 23 gadi, taču neskatoties uz savu jaunību, viņš ir viens no mūsu simtgades spilgtākajiem vokālistiem un fisharmonijas spēles virtuozs. Savu mūziķa daiļradi uz skatuves Bittu sāka kā Drupad-Dhamar (viens no senākajiem Indijas mūzikas klasiskajiem žanriem) mūzikas stila izpildītājs, tādā veidā turpinot 200 gadus ilgo senās Darbhanga tradīcijas vēsturi.

Bittu Maliks ir dažādu indiešu mūzikas stilu pazinējs :Drupad-Dhamar, Khyal, Thumari, Cheti, Kajari un Vidhypati. Šīs zināšanas caur deviņām paaudzēm ir nonākušas pie viņa no viņa pirmajiem mūzikas skolotājiem- vectēva Šrī Pandita Vidura malika un tēva Šrī Pandita Anand Malika.

17 gadu vecumā Bittu sāka pasniegt vokālās nodarbības, kā arī tablas un fisharmonijas spēli. Līdz pat šim brīdim pasniegšana ir viena no viņa galvenajām un iemīļotākajām nodarbēm. Bittu vada indiešu mūzikai veltītus seminārus, kuri ietver tādas tēmas kā tradicionālais nošu skanējums, mūzikas stili, rāgas, tala, kā arī dažādus vingrinājumus, kas palīdz attīstīt balsi. Viņš pasniedz vokāla un fisharmonijas spēles privātstundas un seminārus.

Bitu ģimene daudz koncertē Indijā, uzstājoties uz pazīstamākajām skatuvēm un pulcinot pilnas koncertzāles. Viņi piedalās dažādos mūzikas konkursos un ne reizi vien ir ieguvuši augstus žūrijas apbalvojumus par sava izpildījuma meistarību. Lielos svētkos Bittu dzied un spēlē senākajā Vrindāvanas templī- Radha Raman, tā ir nesavtīga kalpošana Dievam un ģimenes tradīcija.
Archive events 8
22 June 2018 20:00
Bittu Malika koncerts
21 - 24 June 2017
International festival “Svētgrīvas”
21 - 24 June 2016
International festival “Svētgrīvas”
21 - 24 June 2016
International festival “Svētgrīvas”
21 - 24 June 2016
International festival “Svētgrīvas”
17 April 2016 17:00
Individuālās nodarbības pie Bittu Mallika
22 June 2015 21:00
Bittu Malika koncerts
20 June 2015 18:00
“SKAŅAS Joga” – Bittu Malika meistar-klase