Information about General Data Protection Regulation
Šrīmans Prahlāda Nrisimha
Šrīmans Prahlāda Nrisimha ir Brahmanis, Gaudia Vaišnavisma tradīcijā. Zinātni par Dievu viņš nopietni pēta 45 gadu garumā.  Dzimis katoliskā aristokrātu ģimenē, viņš priekš sevis izvēlējās atšķīrīgu no  savas pilsētas cilvēkiem ceļu  un pārliecināti pa to gāja. Kuenka (Ekvadora) pilsēta ir Latīņamerikā slavens,  liels katoliciskais centrs, un pazīstamas ģimenes dēla novēršanās no vispārpieņemtās tradīcijas nepalika vietējās baznīcas nepamanīta. Tomēr, saņēmis mātes atbalstu, 14 gadu vecumā viņš apzināti kļūst veģetārietis, ar priekšstatu, ka veģetārieši uzturā lieto tikai augļus un riekstus. Praktizēja   jogas virzienus, drīzumā ieguva dažas Šrila Prabhupada grāmats un 18 gadu vecumā kļuva par mūku, pārceļoties uz templi Kolumbijā. Dievdesmit gados ieguva garīgo iniciāciju no Šrila Prabhupada  skolnieka. Ir viens no vecākajiem (senākajiem) Šrila Džajapataki Svami skolniekiem.

Meistara biogrāfijā daudz piedzīvojumu, mistikas un dziļu realizāciju.  Viņa mīlestības stāsts ir uniklās, skaists un pazīstams vairākiem kā spilgts uz Augstāko Dieva personību vērstā  mīlestībā pamatots piemērs. Garīga cilvēka ceļš ir brīnišķīgs, tā par kā viņa iekšējā pasaule.
 
Viņa sabiedrībā vienmēr ir jutams prieks. Esot draugos ar cilvēkiem visā pasaulē, viņš neatrodas  vienā vietā. Pastāvīgi ielūgumi, ceļojumi, tikšanās ar ļaudīm no politiķu, izglītotāju, pārvaldības aprindām, dod viņam iespēju sniegt zināšanas šīs pasaules varenajiem, tas ietekmē sabiedrību kopumā.

Meistars ir  ideāla tēva, vīra, drauga piemērs. Lielisks orators, nepārspēts vēdisko un citu Svēto rakstu zinātājs. Viņa dzīves mēķis – palīdzēt cilvēkiem klūt laimīgiem.
Archive events 3
17 August 2018 12:00 - 14:00
Mandir Pravesh Yagya
15 - 17 August 2018 10:00 - 20:00
Astroloģiska konsultācija pie pasaulslavenā Meistara Šrimana Prahlada Nrsimhas
26 - 28 June 2018 18:30 - 21:00
Kā pārvarēt nesaderību attiecībās